Β. Μυτιληνός : Σύγκλιση μπορεί να γίνει και με την αντιπολίτευση, όχι  απαραίτητα με τη Δημοτική αρχήΒαγγέλης Μυτιληνός

Ευάγγελος Μυτιληνός: Είμαστε πικραμένοι από τη συμπεριφορά δεν έχει να κάνει με τον απολογισμό.

Ευάγγελος Μυτιληνός δημοτικός σύμβουλος. Επικεφαλής παράταξης Αδέσμευτη Νέα Αυτοδιοίκηση. Στη διαδικασία του απολογισμού η παράταξή μας δεν συνεννοήθηκε με κάποια άλλη για να μην παραστούμε. Είμαστε και παραμένουμε αδεσμευτοι.

Είμαστε πικραμένοι από τη συμπεριφορά δεν έχει να κάνει με τον απολογισμό. Δεν είμαστε παιδιά να παίρνουν αποφάσεις το δημοτικό συμβούλιο ότι ο απολογισμός θα γίνει στο δημοτικό θέατρο και μετά ξαφνικά θα γίνει με τηλεδιάσκεψη.

Ο Δήμαρχος- πρόεδρος δεν κάνει κανένα συμβούλιο στην ΔΕΥΑ ούτε καν με τηλεδιάσκεψη. Υπάρχει ένας αποκλεισμός των ανθρώπων της αντιπολίτευσης από τις επιτροπές από τα συμβούλια από παντού. Ο δήμαρχος δεν θέλει αντίλογο θέλει να αποφασίζει μόνος του χωρίς να υπάρχει καμία δεύτερη άποψη θεωρεί ότι έχει το αλάθητο του Πάπα.

YouTube player
Ευάγγελος Μυτιληνός δημοτικός σύμβουλος. Επικεφαλής παράταξης Αδέσμευτη Νέα Αυτοδιοίκηση

Προσπαθεί να “κλέψει” δημοτικούς συμβούλους από παράταξης κάνοντας συζητήσεις κρυφά. Η παράταξή μας από την αρχή προσφέρθηκε να συμβάλει στην διοίκηση του δήμου και προτείναμε στο Δήμαρχο να μας καλέσει όλους μαζί και όποιος δεν έρθει και δεν συμβάλλει θα κριθεί από τους δημότες.

Δεν έχει να επιδείξει έργο ο σημερινός Δήμαρχος. Ότι φαίνεται ότι υπάρχει σαν έργο είναι τις προηγούμενες δημοτικές αρχές έργα που τώρα ολοκληρώνονται. το μόνο που μπορεί να θεωρήσει δικό του είναι η έγκριση των 12,5 εκατομμυρίων για την ανάπλαση της Βόρειας Ζώνης. Το κλειστό γυμναστήριο αλλιώς το ξεκινήσαμε να είναι ένα γήπεδο ευρωπαϊκών προδιαγραφών και αυτό που κατασκευάζεται είναι ένα προπονητήριο. Η πόλη έχει ανάγκη ένα μεγάλο γυμναστήριο κλειστό γυμναστήριο. για πέρα από τα χρήματα και τον αθλητικό τουρισμό και να στηρίξει την οικονομία του Δήμου.

Το χειρότερο είναι να μη ρωτάς πουθενά να λες ότι τα ξέρεις όλα. Ενάμισι δύο χρόνια τώρα μας λένε για τα απορριμματοφόρα αλλά ακόμα δεν έχει έρθει τίποτα. Το πρόβλημά μας είναι ότι λένε αλλά δεν κάνουν. Ενοικίασαν καταστήματα στη Χιλή και στην οδό Άβαντος για να γίνουν ΚΕΠ που δεν έχει γίνει τίποτα μέχρι τώρα. Δεν πρέπει να κοροϊδεύουμε τον κόσμο ότι λέμε πρέπει να γίνεται.

Μυτιληνός
Βαγγέλης Μυτιληνός

Σύγκλιση μπορεί να γίνει και με την αντιπολίτευση, όχι απαραίτητα με τη Δημοτική αρχή είναι και αυτό μία επιλογή. Όποιος ταυτίζεται με τις δικές μας αυτοδιοικητικές θέσεις είναι καλοδεχούμενος Για συνεργασία με την παράταξη μας. Νωρίς ξεκίνησε η προεκλογική περίοδος για το Δήμο Αλεξανδρούπολης.

4,5 εκατομμύρια σε αναθέσεις έχουμε. Με μία έκπτωση 20% θα κέρδιζε ο δήμος 900000 Είναι λάθος ένας δήμαρχος να κρατάει δύο θέσεις του Δημάρχου και του προέδρου δημοτικής επιχείρησης.


Αρχική