Ηγεσία και επιχειρείν- Δημοτικώς επιχειρείν #5

Δημοτικώς επιχειρείν, Είναι το θέμα της σημερινής εκπομπής Ηγεσία και Επιχειρείν. Με τη βοήθεια του Θωμαΐδη Χρήστου Πρόεδρου της Α.Ε. Ξινό Νερό Φλώρινας θα προσεγγίσουμε το θέμα μας.

YouTube player

Τα βασικα σημεία από την τοποθέτηση του Θωμαΐδη Χρήστου:

“Είναι σημαντικό να μπορέσουμε να διαχειριστούμε θησαυρό του ξινού νερού που υπάρχει στον τόπο μας. Σε πρόσφατο λοιπόν δημοσίευμα η Financial Times κατέταξαν το Ξινό νερό Φλώρινας. στα 10 καλύτερα νερά του κόσμου. Άρα πρέπει το Ελληνικό Κράτος να λύσει διαχειριστικά προβλήματα και να στηρίξει την αυτοδιοίκηση για να μπορέσει να διαχειριστεί τα αγαθά και τους θησαυρούς που υπάρχουν σε κάθε Δήμο. Τα τελευταία χρόνια στο Δήμο Αμυνταίου προσπαθούμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις ώστε το νερό αυτό που είναι τοπικό αγαθό, να γίνει αγαθό για όλους και να το απολαμβάνει όλη η Ελληνικοί επικράτεια. Επίσης σχεδιάζουμε να αναπτύξουμε το προϊόν και παράλληλα τα κέρδη που θα παράγονται ένα μικρό μέρος να επανατοποθετείται στο εργοστάσιο, αλλά το μεγαλύτερο μέρος του να πηγαίνει σε δράσεις του Δήμου στηρίζοντας την τοπική κοινωνία”

Τα υπολοιπα και εξαιρετικά ενδιαφέροντα στο βίντεο της εκπομπής.

Θωμαΐδης Χρήστος Πρόεδρος της Α.Ε. Ξινό Νερό Φλώρινας Απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη. Απόφοιτος του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στο τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων του Frank Sawyer School of Management Boston – Massachusetts – U.S.A.,MBA, MAJOR IN BUSINESS ADMINISTRATION.

Κουτσουλίανος

Ο Χριστόδουλος Κουτσουλιάνος συγγραφέας και σύμβουλος επιχειρήσεων έχει την επιμέλεια της ύλης για την εκπομπή ηγεσία και επιχειρείν.

Αρχική