Ήταν εμβολιασμένη και με τις τρεις δόσεις, αλλά δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή – Το περιτατικό έκανε γνωστό εντατικολόγος με ανάρτηση στο Facebook

Ακόμη μια τραγωδία γράφτηκε σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσοκομείου, αποκαλύπτοντας αφενός την χαμηλή αποτελεσματικότητα των εμβολίων σε άτομα που υποβάλλονται σε χημειοθεραπείες και αφετέρου τις δραματικές επιπτώσεις που έχει η επιμονή των αρνητών του κορωνοϊού να εμβολιαστούν.

Μια νεαρή μητέρα δίδυμων παιδιών που έδινε τα τελευταία τρία χρόνια μάχη με τον καρκίνο νικήθηκε τελικά από τον κορωνοϊό. Παρότι η ίδια ήταν τριπλά εμβολιασμένη, νόσησε επιβεβαιώνοντας δυστυχώς τα αποτελέσματα των επιστημονικών μελετών που δείχνουν χαμηλό -έως ανύπαρκτο- τίτλο αντισωμάτων σε ανοσοκατασταλμένα άτομα και σε καρκινοπαθείς που υποβάλλονται σε θεραπείες.

Η 28χρονη γυναίκα τηρούσε σχολιαστικά όλα τα μέσα ατομικής προστασίας, αλλά κόλλησε τον ιό από τον σύντροφό της ο οποίος ήταν ανεμβολίαστος και φέρεται να πίστευε πως ο κορωνοϊός είναι μια απλή γρίπη.

Η νεαρή μητέρα διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με ήπιο πυρετό και αμέσως της χορηγήθηκαν μονοκλωνικά αντισώματα, όπως προβλέπουν τα σχετικά πρωτόκολλα. Όμως, ο εξασθενημένος οργανισμός της δεν ανταποκρίθηκε ούτε στα μονοκλωνικά αντισώματα ούτε σε άλλες θεραπείες και η επιδείνωση της υγείας της ήταν ραγδαία. Τελικά κατέληξε, ενώ λίγες ώρες νωρίτερα ο σύντροφός της τής υποσχέθηκε πως θα εμβολιαστεί όταν… έρθει η σειρά του.

κορωνοϊό

Το τραγικό περιστατικό αποκάλυψε με ανάρτησή της στο facebook η αναισθησιολόγος -εντατικολόγος  Χρυσούλα Παπαγεωργίου

Ένας ακόμα άδικος χαμός απο κορωνοϊό …ΓΙΑΤΙ;;;;;; όχι άλλος φθάνει !!!!

Πηγή: kontranews


Αρχική