Λάμπρος ΠαπαδήςΛάμπρος Παπαδής
Λ. Παπαδής

Λάμπρος Παπαδής δημοσιογράφος. Είναι θέμα προσωπικής ευαισθησίας και ευθύνης να κάνει κάνεις το εμβόλιο ή όχι .Υπάρχουν ανησυχίες και στο περιβάλλον της οικογένειάς μου υπάρχει ανησυχία και δυσπιστία, όμως τελικά κατανόησαν με την ανάγκη του τείχους ανοσίας.

Δεν τσιμπάνε οι νέοι στα 150 ευρώ-δωροκάρτες που θα πρέπει με συγκεκριμένο τρόπο να χρησιμοποιηθεί. Σίγουρα δεν τσιμπάνε οι 20000 με 30.000 μαθητές που δεν θα γίνουν φοιτητές ,που δεν θα εισαχθούν με το Νόμο Κεραμέως στο Πανεπιστήμιο.

Να σταματήσουν οι επιστήμονες να διαφωνούν δημόσια για να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη στους ειδικούς και λοιμωξιολόγους.

YouTube player
Λάμπρος Παπαδής δημοσιογράφος

Το απαρχαιωμένο αποχετευτικό σύστημα στη Μύκονο επιβαρύνει την υγειονομική κατάσταση του νησιού . Σε κάθε περίπτωση έχει εκτεθεί το κυβερνητικό αφήγημα για τον τουρισμό και τα νησιά. Ουσιαστικά έχει καταρρεύσει το αφήγημα για τον τουρισμό της Κυβέρνησης παρά τις διάφορες “βόλτες” οικονομικών και πολιτικών παραγόντων σε διάφορα μέρη της Ελλάδος όπου δυστυχώς οι τοπικοί ξενοδόχοι έχουν βάλει πάνω από 1000 πωλητήρια στα ξενοδοχεία τους .

Σκληρό πολύ το μέτρο Ελάχιστης βάσης εισαγωγής για τα πανεπιστήμια. 20.000 με 30.000 παιδιά δεν θα μπορέσουν να εισαχθούν στο πρώτο έτος. Τίθενται βορά στην “ερημοσήνη και αγραμματοσύνη” όπως έλεγαν οι παλιοί. Υπάρχει επίσης και η περίπτωση λόγω του μέτρου αυτού να μην μπορέσουν να εισαχθούν σε σχολή πρώτης επιλογής που είναι στον τόπο τους. Γεγονός που επιβαρύνει τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Στην Ελληνική Δημοκρατία όπου ο Σωκράτης έλεγε ότι όλοι πρέπει να την ευκαιρία της παιδείας, να αποκλείονται μαθητές από την πανεπιστημιακή μόρφωση. ο νόμος της κυρίας Κεραμέως σε θέτει θέμα λειτουργίας της Δημοκρατίας για τη χώρα. Η εισαγωγή να γίνεται χωρίς εμπόδια και μετά το πρώτο έτος των ακαδημαϊκών σπουδών με αδιάβλητο αντικειμενικό και αξιοκρατικό σύστημα αξιολόγησης οι φοιτητές να προχωρούν στις Σχολές που έχουν εισαχθεί η να αποφασίζουν να αλλάξουν.


Αρχική