Συνεχίζονται οι “αναταράξεις” στο Δήμο Σουφλίου
Δήμος Σουφλίου

Στην επιστολή που απέστειλε  στον Δήμαρχο ο σημερινός πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σουφλίου Σάκης Δημούτσης .  Περιγράφει και εξηγεί τους λόγους της παραίτησης του από Πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου.  έγιναν προσπάθειες και δόθηκαν εξηγήσεις εκατέρωθεν και στη συνεδρίαση της παράταξης.  Όμως η δήλωση της παραίτησης παραμένει ενεργή. 

Μαθαίνουμε λοιπόν ότι την ερχόμενη Κυριακή 4 Ιουλίου πιθανόν να γίνει Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα την  εκλογή νέου Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.

Συνεργάτες του δημάρχου Παναγιώτη Καλακίκου μας δήλωσαν ότι ο δήμαρχος εάν προκληθεί θα απαντήσει αφού πρώτα ενημερωθεί και διαπιστώσει τις προθέσεις και τα κίνητρα όλων.  Θα είναι προσεκτικός στην αντίδραση του συμπλήρωσαν οι συνεργάτες του, αφού η μεγάλη εικόνα είναι να προχωρήσει το έργο που έχει αναλάβει η παράταξη του και ο ίδιος προσωπικά για το δήμο Σουφλίου.

Συμπλήρωσαν τέλος ….Δείχνει αποφασισμένος και διαχειρίζεται με ψυχραιμία την όλη κατάσταση.

Το ρεπορτάζ και οι εξελίξεις τρέχουν…..


Αρχική


Follow by Email
Set Youtube Channel ID