Βουρδόλης: Έχω όλα τα στοιχεία. Η αντιπολίτευση του Δήμου μπλοκάρει τα αθλητικά έργα στην Αλεξ/πολη

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού ,Θεόδωρος Βουρδόλης φιλοξενείται στην εκπομπή Κερκίδα του Έβρου. Με αφορμή την ένταξη στο ετήσιο Πρόγραμμα του 2023 από την Ομοσπονδία (ΕΛΟΤ) του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ . Το πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα Λυκείων.

YouTube player

Όπως μάθαμε επίσης, διεκδικούσαν και άλλες πόλεις στην Ελλάδα το πρωτάθλημα!!! Μετά από συντονισμένες προσπάθειες του δήμου Αλεξανδρούπολης με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο αθλητισμού Θοδωρή Βουρδόλη (πρώην αθλητής Ταεκβοντό και πρωταθλητής Ελλάδος 1987 πανπαίδων στην κατηγορία 40-44) καθώς διεκδίκησε δυναμικά και στο τέλος πέτυχε ώστε για πρώτη φορά το πρωτάθλημα να φιλοξενηθεί στην πρωτεύουσα του Έβρου !!

 Βουρδόλης

Στην ερώτηση μας σχετικά με το έργο του νέου κλειστού γυμναστηρίου Αλεξανδρούπολη . Ο Θεόδωρος Βουρδόλης μας είπε:

“Όταν αναλάβαμε κάναμε την μελέτη απο την αρχή. Είναι ένα έργο της παράταξης του Γιάννη Ζαμπούκη. Σε χρόνο ρεκόρ δημοπρατήσαμε το έργο. Όμως με τον πόλεμο το κόστος του σιδήρου από 0,30€ έφτασε στα 2€ . Με αποτέλεσμα ο εργολάβος να μην μπορεί να συνεχίσει την εκτέλεση του έργου. Στην διαδικασία για την επόμενη επιλογή αρνητικό ρόλο έχει η αντιπολίτευση στο Δημοτικό Συμβούλιο. Με την κοντόφθαλμη λογική δεν το ψηφίζω για να το κάνω εγώ μετά. Δεν ψηφίζουν αθλητικά έργα που έχουμε προγραμματίσει για τον Δήμο. Έχω όλα τα στοιχεία όποιος θέλει μπορώ να αποδείξω την ζημιά που κάνουν.”


Αρχική