Κερκίδα του Έβρου . Αθλητική εκπομπή 77. Συμπαραγωγή tvthrakiotis & dodekamemia

Κερκίδα τού Έβρου. Την Δευτέρα 19/12 ώρα 22:30 παρουσιάζουμε:

Κερκίδα

ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΛΥΚΕΙΩΝ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ Μεγάλη ικανοποίηση από τα σωματεία της Θράκης και ιδιαίτερα του Νομού Έβρου που καλλιεργούν το ολυμπιακό άθλημα Ταεκβοντό , καθώς  διάβασαν ό,τι  στο ετήσιο καλεντάρι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό (ΕΛΟΤ) ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ 2023 , το πανελλήνιο  σχολικό πρωτάθλημα Λυκείων Ταεκβοντό θα διεξαχθεί  στην πόλη της Αλεξανδρούπολης στις 28/29 Μαρτίου 2023 .

Βουρδόλης Κερκίδα
Μιλά για για το θέμα ο Θεόδωρος Βουρδόλης Αντιδ/χος Αθλητισμού

VolleyLeague

Κερκίδα

Παρακολουθούμε την προσπάθεια του Άθλου Ορεστιάδας.

Για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα ο Άθλος Ορεστιάδας δεν κατάφερε να πάρει κάποιο βαθμό στο νέο κλειστό της πόλης «Ν. Σαμαράς», καθώς στο τελευταίο παιχνίδι του 2022 ο Μίλωνας επικράτησε δίκαια με 1-3 (15-25, 25-21, 20-25, 20-25) της ομάδας μας δικαιώνοντας την θέση του στην 3η θέση της βαθμολογίας, έπειτα από 9 αγωνιστικές.

Σε αγωνιστικό επίπεδο η εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του Ηλία Κρεούζη δεν ήταν καλή, η υποδοχή δεν άντεξε στο τακτικό και πιεστικό σερβίς των φιλοξενούμενων, οι οποίοι με εξαίρεση το β σετ, τα πήγαν εξαιρετικά σε μπλοκ-άμυνα και είχαν αποτελεσματικότητα στην επίθεση με τον πολύπειρο Γιορντάνοφ να τελειώνει τις μπάλες.

Κερκίδα του Έβρου


Γ ΕΘΝΙΚΗ

Κερκίδα

8-Αγωνιστική . Αποτελέσματα και…… άλλα

Φάσεις και γκόλ από τον αγώνα

ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ – ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ 1-1

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ 1-3

Αποτελέσματα και βαθμολογία.


Κερκίδα του Έβρου

ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ

Κερκίδα του Έβρου Αθλητική εκπομπή

Ειδήσεις από την δραστηριότητα της ΕΠΣ Έβρου.


Αρχική