Β.Τσολακιδης: Ο αθλητισμός ενώνει. Θ. Βουρδόλης Αντ/χος Αλεξ/πολης 146χιλ για νεα όργανα ενόργανης από τον Δήμο Αλεξ/πολης.

Η αντιδημαρχία αθλητισμού του δήμου Αλεξανδρούπολης. Στα πλαίσια στήριξης των αθλητικών σωματείων της περιοχής. προσκάλεσε την εθνική ομάδα ενόργανης γυμναστικής. Για ένα διήμερο προπονήσεων στην Αλεξανδρούπολη.

Η κάμερα της Κέρκυρας του Έβρου. Συνάντησε τους αθλητές στο τέλος της προπόνησης στις εγκαταστάσεις του ΟΕΓΑ. Οι πρωταθλητές της Εθνικής Ελλάδος μίλησαν στην κάμερα για τους αγώνες που πήγαν για τους αγώνες που έρχονται και για τους στόχους που έχουν για το 2022.

Οι αθλητές δήλωσαν ευχαριστημένοι και εντυπωσιασμένοι απο την όμορφη Αλεξανδρούπολη και την φιλοξενία τους εδώ.

Στην κάμερά μας Επίσης μίλησε ο Βασίλης Τσολακίδης Ολυμπιονίκης και Ομοσπονδιακός προπονητής.

ενόργανη

Ο Βασίλης Τσολακίδης σημείωσε: Μεγάλος μας στόχος να περάσουμε πολλούς αθλητές στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που γίνεται στο Λίβερπουλ.

Ζητήσαμε επίσης από τον ομοσπονδιακό προπονητή να μας περιγράψει το κλίμα που συνάντησε στους αγώνες που πρόσφατα έγιναν στη Γερμανία. Σε σχέση με τον πόλεμο που διεξάγεται στην Ουκρανία. “ Ηταν λυπηρό φαινόμενο να βλέπεις τον ουκρανό και τον Ρώσο στο βάθρο και ο καθένας να προσπαθεί να περάσει πολιτική θέση. όμως ο αθλητισμός ενώνει και δεν χωρίζει τους λαούς “

Στην κάμερα μας μίλησε επίσης ο Ιωάννης Ζαχαριάδης ομοσπονδιακός προπονητής ενόργανης.

“Μεγάλος στόχος μας να περάσουμε σε τελικούς οργάνων. μεγάλη Ελπίδα έχουμε στο δίζυγο και στους κρίκους. όλα τα παιδιά δουλεύουν πολύ και με πάθος.”

ενόργανη Βουρδόλης

Τέλος ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Θεόδωρος Βουρδόλης μας ανακοίνωσε ότι ο Δήμος Αλεξανδρούπολης θα διαθέσει το ποσό των 146.000 ευρώ . Για την αγορά νέων οργάνων Ολυμπιακών προδιαγραφών για την ενόργανη γυμναστική . Τα όργανα αυτά προσωρινά θα στεγαστούν στον υπάρχοντα χώρο. Όμως θα μπορούν αργότερα να μεταφερθούν στο “σπίτι της γυμναστικής”. Ένα σύγχρονο χορό για τη γυμναστική στην Αλεξανδρούπολη του οποίου οι μελέτες ξεκίνησαν. Όπως τόνισε ο αντιδήμαρχος κύριος Βουρδόλης, ο νέος Αναπτυξιακός Οργανισμός του δήμου Αλεξανδρούπολης έχει πλέον τη δυνατότητα να μελετήσει και να υλοποιήσει ένα τέτοιο έργο.

YouTube player

Αρχική