Τζουμάρης: Τοπικός ναυταθλητικός παρεμβαίνει και μπλοκάρει την αναγνώριση του τμήματος του Εθνικού

Με την κάμερά της εκπομπής Kερκίδα του Έβρου επισκεπτόμαστε το προπονητικό κέντρο ιστιοπλοΐας του Εθνικού. Επίσης στην κάμερα της Κερκίδας του Έβρου μίλησε ο προπονητής της ομάδας Θεόδωρος Τζουμάρης.

YouTube player

Ρωτήσαμε λοιπόν τον Θεόδωρο Τζουμάρη αν το τμήμα ιστιοπλοΐας του Εθνικού είναι καινούργιο δημιούργημα? Προϋπήρχε στον αθλητικό οργανισμό του Εθνικού από προηγούμενα χρόνια?

Θεόδωρος Τζουμάρης

Είναι εντελώς καινούργιο. Ο Εθνικός γνωρίζουμε είναι το πιο παλιό σωματείο της πόλης αλλά δεν είχε πότε του εμπλακεί με το άθλημα της ιστιοπλοΐας. Παρά μόνο με το άθλημα της κολύμβησης και στο οποίο υπήρχε γύρω στη δεκαετία του 70.

Εμείς είμαστε μία παρέα αθλητών και κάποια στιγμή προσεγγίσαμε σε μία φιλική συζήτηση τον πρόεδρο του Εθνικού τον κύριο Μεσινέζη. Του εκθέσαμε λοιπόν κάποιες σκέψεις και απόψεις που είχαμε. Δηλαδή ότι θα μπορούσε εδώ σε αυτό το χώρο του προπονητικού κέντρου του Εθνικού, να δημιουργηθεί ένα πάρα πολύ καλό project όσον αφορά την ιστιοπλοΐα.

Δίπλα στη θάλασσα

Γιατί όπως βλέπετε και οι εγκαταστάσεις είναι δίπλα στη θάλασσα. Η παραλία είναι ελεύθερη και αυτό είναι που επιζητούν οι διοργανώσεις πλέον. Έχει εγκαταλειφθεί κατά κάποιο τρόπο να γίνονται οι όμιλοι μέσα σε λιμάνια και θέλουν να γίνονται να υπάρχουν εγκαταστάσεις στην ανοιχτή παραλία.

Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. Μας κάλεσε ο πρόεδρος του Εθνικού μας είπε ότι το είδανε το συζήτησε με τους συνεργάτες του και αποφάσισαν ότι θα μπορούσε να προχωρήσει αυτό το εγχείρημα και έτσι ξεκινήσαμε. Αυτό που σας λέω χρονολογείται περίπου στο τέλος του 2020.

Αναμένουμε ακόμη την έγκριση από την ομοσπονδία….

Όμως αναμένουμε ακόμη την έγκριση από την ομοσπονδία για να μας κάνει μέλος της και να μπορούμε και εμείς να δουλέψουμε σύμφωνα με αυτά τα οποία πρέπει να ισχύουν.

Ρωτήσαμε επίσης τον Θεόδωρο Τζούμαρη. Αν η στάση που έχει η Ομοσπονδία απέναντι στο θέμα της αναγνώρισης επηρεάζεται από παρέμβαση άλλου τοπικού σωματείου.

Θεόδωρος Τζουμάρης

Τζουμάρης

“Η προσωπική μου εκτίμηση είναι ναι αυτό πιστεύω και δεν το πιστεύω απλά. Μας το έχουν πει και οι ίδιοι οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας στη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος με την Πρόεδρο της Ομοσπονδίας. Υπάρχει πρόβλημα με το τοπικό στέλεχος των άλλων ναυτικών ομίλων “


Αρχική