Κερκίδα

Κερκίδα τού Έβρου. Την Δευτέρα 12/9 ώρα 22:30 παρουσιάζουμε:

YouTube player
Κερκίδα

Η κλήρωση του πρωταθλήματος Volley League ανδρών και Λιγκ cap Νίκος Σαμαράς 2022-23, με την συμμετοχή για πρώτη φορά του Άθλου Ορεστιάδας. Πρώτη αγωνιστική ο Άθλος πηγαίνει στη Σύρο. Στην 3-η αγωνιστική ο πρώτος σημαντικός εντός έδρας αγώνας με τον Ολυμπιακό.

ΕΘΝΙΚΟΣ

Εθνικός

Η εξελίξεις στην “κόντρα” Εθνικού με την Αντιδημαρχία Αθλητισμού Αλεξ/πολη , με θέμα το πρόγραμμα προπόνησης των εφoiβων του volley. Συνάντηση και διάλογο ζητά ο Εθνικός. Στάση αναμονή από την Δημοτική αρχή. Ίσως είναι λύση μια κυκλική κατανομή στο δύσκολο ωράριο 22:30 – 00:00 με συμμετοχή όλων των ομάδων .

ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ

Ιστορική επίσκεψη του Προέδρου της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκου στην ΕΠΣ Έβρου. Σημειώνουμε ότι είναι η πρώτη φορά που Πρόεδρος ΕΠΟ επισκέπτεται τον Έβρο. Επίσης ο κύριος Μπαλτάκος συμμετείχε στη κλήρωση του Κυπέλλου για την Β κατγορία της ΕΠΣ Έβρο.

ΤΑΚΗΣ ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ : “Δεν είναι ποτέ δυνατόν να δεχθεί η ΕΠΟ , ό,τι το κράτος θα επιβάλει ποδοσφαιρικής φύσεως κυρώσεις σε ερασιτεχνικές ομάδες. Στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ στις 30/9 θα δοθούν απαντήσεις για όλα”

Επίσης ο Πρόεδρος της ΕΠΟ επισκέφθηκε την Δαδιά . Όπου ενημερώθηκε στο Κέντρο Ενημέρωσης του Δάσους Δαδιάς . Για την κατάσταση του σημαντικού δάσους το οποίο λαβώθηκε από την πρόσφατη πυρκαγιά του καλοκαιριού.

Ακόμη στην Κερκίδα τού Έβρου. Η κλήρωση του Κυπέλλου για την Β κατηγορία ΕΠΣ Έβρου.

Όλες οι ειδήσεις από τις μεταγραφές των ομάδων των κατηγοριών Α και Β .

Με την κάμερά της εκπομπής Kερκίδα του Έβρου επισκεπτόμαστε το προπονητικό κέντρο ιστιοπλοΐας του Εθνικού. Επίσης στην κάμερα της κερκίδας του Έβρου μίλησε ο προπονητής της ομάδας Θεόδωρος Τζουμάρης.

Κερκίδα

Τοπικός ναυταθλητικός παρεμβαίνει και μπλοκάρει την αναγνώριση του τμήματος του Εθνικού από την Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας. Είναι κρίμα .Η νεολαία της Αλεξ/πολης χάνει μια επιλογή άθλησης. “


Αρχική