Ο Θέμης Τζήμας κάνει ανάλυση του φαινομένου “θεματοφύλακες του Συντάγματος”.

Αναφέρεται στο δικαίωμα των μεγάλων εταιρειών στα social media να εφαρμόζουν τακτικές λογοκρισίας. Επισημαίνει ότι: Από τη στιγμή κατά την οποία οι ίδιες οι εταιρείες υποστηρίζουν ότι είναι πλατφόρμες και δεν έχουν ευθύνη για το περιεχόμενο το οποίο αναρτάται δεν μπορώ να δω πώς μπορεί να απαγορευτούν οι αναρτήσεις των ομάδων αυτών.

Είναι ένα πραγματικό ζήτημα το οποίο οι ιδιωτικές εταιρείες συγκεκριμένες προσπαθούν να το αποφύγουν για να μην αναλάβουν την ευθύνη, Εάν είσαι πλατφόρμα δεν μπορείς να ελέγξεις το προηγούμενο εάν ελάχιστο περιεχόμενο έστω κάτι εξέλιξη δεν είσαι πλατφόρμα. Απλώς έχεις ευθύνη για αυτό το οποίο ανεβαίνει και είναι το περιεχόμενο του μέσου.

Στην επίκληση του άρθρου 120 Πρόκειται περί αστειότητες. Το 120 αποτελεί το ύστατο μέσο υπεράσπιση του συντάγματος όταν υπάρχει μία προσπάθεια κατάλυσης του συντάγματος για της βίας. Δεν μπορεί όπότε διαφωνούμε ή κρίνουμε ως αντισυνταγματική μία απόφαση να παίρνουμε τα όπλα ή τις χειροπέδες ή να πάρουμε κόσμο. Η δυνατότητα αυτοδικίας δεν προβλέπεται πουθενά και σε κανένα Σύνταγμα κράτους.

YouTube player
Θέμης Τζήμας δικηγόρος ,διδάκτωρ διεθνούς δικαίου και πολιτικής επιστήμης.

Οι ονομαζόμενοι ¨θεματοφύλακες του Συνταγματος” ειναι απομίμηση των proud Boys και διαφόρων άλλων πολιτοφυλακών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Όμως στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν μία διαφορετική νοοτροπία και ένα διαφορετικό σύστημα. Εξού και η οπλοκατοχή είναι τόσο εκτεταμένη κυρίως ακροδεξιάς κατεύθυνσης όχι μόνο είναι αλήθεια.

Αλλά κυρίως ακροδεξιάς κατεύθυνσης πολιτοφύλακες οι οποίες πιστεύουν ότι υπερασπίζομαι τον Αμερικανικό τρόπο ζωής από όσους τυχόν τον επιβουλεύονται. Έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην υπεράσπιση μέχρι ενός σημείου και του προέδρου Τράμπ .

Θέμης Τζήμας
Θέμης Τζήμας

Κάθε σύστημα εξουσίας φτιάχνει και τους δικούς του εχθρούς.

Τους επιλέγει και τους διαμορφώνει. Είχε επιλέξει και διαμόρφωσεί τους συγκεκριμένους. Είτε το αντιλαμβάνονται και είναι συμμέτοχοι και συνένοχοι σε αυτό το συστημικό παιχνίδι. Είτε είναι απλώς χρήσιμοι ηλίθιοι όπως είναι προφανώς. Πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους διαδραματίζουν αυτό το ρόλο και εξηγούμαι γιατί υπάρχουν ορισμένα μείζονα ζητήματα γύρω από τη διαχείριση της πανδημίας.

Από το τελευταίο που έχει να κάνει με την έκθεση Τσόδρα και Λύτρα ως προς το γεγονός ότι ήταν γνωστό στην κυβέρνηση ότι εκτός ΜΕΘ έχουμε μεγαλύτερη θνησιμότητα. Μέχρι που ότι υπάρχουν μείζονα ζητήματα σε σχέση με τις συμφωνίες που συνάπτονται με τις μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες.

Τα εμβόλια παραδείγματος χάρη δεν μπορεί να μου τιμολογησει με ένα Χ ποσό ένα προϊόν φαρμακευτικό. Ένα εμβόλιο με τον όρο ότι θα μου δώσει ανοσια για 6-8 μήνες. Να αποδεικνύεται ότι που δίνει για τρεις έως τέσσερις και να εξακολουθεί να λαμβάνει το ίδιο ποσό ή εταιρεία.

Δεν ανοιγουν οι πατέντες, όταν πια χρειάζεται να εμβολιαστεί κάποιος τρεις, τέσσερις, πέντε, έξι φορές. (Εχω εμβολιαστει με 3 δόσεις) Χωρίς να υπάρχει όμως καμία εγγύηση και αυτό το αναφέρω όχι ως προς βλάβες προς τον οργανισμό σε πρώτη φάση, αλλά το αναφέρω ως προς την τιμολόγηση ακριβώς του προϊόντος και το τι πληρώνουν οι δημόσιοι προϋπολογισμοί.

Έχουμε αδιαφάνεια και ανικανότητα συνειδητή διότι δεν μιλάμε για μία κατάσταση ενός εξαμήνου 12 ετών ως προς τη διαχείριση των εθνικών Συστημάτων υγείας

Έχουμε αδιαφάνεια με οσμή απάτης που έχει να κάνει με την οικονομική διαχείριση των εμβολίων.


Αρχική