Μανώλης Παλαβούζης: Το Τραγούδι των Σκλάβων είναι ένα μυθιστόρημα φαντασίας, λειτουργεί ως αλληγορία

Ο Μανώλης Παλαβούζης συγγραφέας μυθιστορημάτων φαντασίας με καταγωγή από το Σουφλί μιλάω στην εκπομπή Δώδεκα με Μια για το νέο του βιβλίο το Τραγούδι των Σκλάβων Μας συστήνει το συναρπαστικό μυθιστόρημα Το Τραγούδι των Σκλάβων που έχει κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Πηγή.

Παλαβούζης

Παραθέτουμε μια περίληψη των όσων ειπώθηκαν.

Μανώλη Παλαβούζη Στο εξώφυλλο γράφεις :”Σε έναν κόσμο όπου κυριαρχεί η αδικία η αντίσταση είναι ανάγκη “ Αυτή είναι η οπτική για τον κόσμο σήμερα των νέων της ηλικίας σου .

Μανώλης Παλαβούζης:

“Η πραγματικότητα μας κάνει να σκεφτόμαστε έτσι. Θέλω να πιστεύω όλους τους νέους. Δηλαδή αυτό το βιβλίο παρότι είναι ένα μυθιστόρημα φαντασίας, λειτουργεί ως αλληγορία. Οι πηγές του εμπνεύσεις προκύπτουν από τον δικό μας κόσμο. Από όλα αυτά που ζούμε γύρο μας, από όλες τις σκέψεις που θέλω να πιστεύω προβληματίζουν επίσης τους νέους ανθρώπους της ηλικίας μου και ουσιαστικά αυτή η ανάγκη που λέει στο εξώφυλλο για αντίσταση , είναι ακριβώς η ανάγκη που χρειαζόμαστε και εμείς ως κοινωνία για να ανταπεξέλθουμε σε όλες τις κρίσεις που καλούμαστε καθημερινά να επιβιώσουμε “

Ο πολυγραφότατος νεαρός συγγραφέας δηλώνει “οπαδός “ του Στίβεν Κίνγκ και μας αποκάλυψε ότι το νέο του βιβλίο, που είναι μια νουβέλα , είναι έτοιμο και σύντομα θα κυκλοφορήσει .

Τα υπόλοιπα και εξαιρετικά ενδιαφέροντα στο video .

YouTube player
Μανώλης Παλαβούζης
Παλαβούζης

Ο Μανώλης Παλαβούζης είναι Περιβαλλοντολόγος συγγραφέας με καταγωγή από το Σουφλί Έβρου.


Αρχική