Ορφανού Εύη: “Είναι στο χέρι μας”. Είμαστε με τους πολίτες, είμαστε με την κοινωνία.

Η Εύη Ορφανού ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος για το Δήμο Ορεστιάδας για πρώτη φορά το 2019. Από σχετική ανάρτηση της στο Facebook πληροφορηθήκαμε πότε θα είναι ξανά υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο δήμο Ορεστιάδας. Όμως τώρα με την παράταξη “Είναι στο χέρι μας” που έχει επικεφαλής τον Σάκη Παπανδρέου.

YouTube player

Εύη Ορφανού :

“Νομίζω ότι τώρα είναι η κατάλληλη εποχή μαζί με τον Παπανδρέου να προσπαθήσουμε να στρέψουμε τον Δήμο ακόμα περισσότερο προς την κοινωνία και να την βοηθήσουμε . Η επιλογή μου να στρατευτεί το με την παράταξη “Είναι στο χέρι μας” έγινε με βάση την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του επικεφαλής Σάκη Παπανδρέου. Είμαστε με τους πολίτες είμαστε με την κοινωνία.

Ο σύλλογός μας με καλύτερη συνεργασία και συντονισμό με τις υπηρεσίες του δήμου και με την εύρεση ενός κατάλληλου κτιρίου θα μπορούσε να προσφέρει πολλά περισσότερα στην κοινωνική ομάδα των καρκινοπαθών και τον ασθενών με σπάνιες παθήσεις.

Δεν συμφωνώ με την διοργάνωση τις εκδηλώσεις λευκές νύχτες. αυτήν την ώρα που Τεράστιες περιοχές του Έβρου σε γειτονικούς δήμους καίγονται δεν θα πρέπει εμείς στην Ορεστιάδα να κάνουμε γιορτές. κατανοώ και συμπαρίσταμαι στους ελεύθερους επαγγελματίες που τους προσφέρει σημαντική βοήθεια η όλη εκδήλωση.

Θα πρότεινα στον κύριο Μαυρίδη μέρος των εσόδων από την εκδήλωση αυτή να προσφερθούν στους επαγγελματίες των πυρόπληκτων περιοχών.

Ορφανού

Ορφανού Εύη. Γ Αντιπρόεδρος στην εταιρεία Ένωση Ασθενών Ελλάδας

Α Αντιπρόεδρος στην εταιρεία Ένωση Σπανίων Ασθενών Ελλάδας

Αντιπρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου στην Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου

Πρόεδρος στο Σύλλογο Καρκινοπαθών & Σπανίων Παθήσεων Ν. Εβρου «Μαζί για Ζωή»