Κερκίδα του Έβρου . Αθλητική εκπομπή 61. Συμπαραγωγή tvthrakiotis & dodekamemia

Κερκίδα τού Έβρου. Την Δευτέρα 5/8 ώρα 22:30 παρουσιάζουμε:

YouTube player

Με την κάμερά της εκπομπής Kερκίδα του Έβρου επισκεπτόμαστε το προπονητικό κέντρο του Εθνικού. Όπου κάνει προετοιμασία η ομάδα βόλεϊ του Εθνικού.

Κερκίδα

Η έφορος του Τμήματος βόλεϊ του Εθνικού Όλγα Γκούβερ μίλα στην κάμερά της Κέρκυρας του Έβρου.

“ Έχουμε μάθει από τα λάθη μας. Δημιουργούμε μία ομάδα που θέλουμε να πρωταγωνιστήσει και να επαναφέρει στο προσκήνιο του Volley της Ελλάδας, την Αλεξανδρούπολη και τον Έβρο. Είναι σημαντικό που υπάρχει στη Volleyleague ο Άθλος από την Ορεστιάδα και ακούγεται ξανά στο υψηλότερο επίπεδο το βόλεϊ του Έβρου. Βασικός μας στόχος είναι η άνοδος στην Pre League. Με απώτερο στόχο την Volleyleague. Eίναι μέσα στις δυνατότητές μας η ομάδα του Volley Εθνικού να είναι στην Α1”

Επίσης στην κάμερα της κερκίδας του Έβρου μίλησε ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ Γιώργος Ανδραβίζος

“Δώσαμε μεγάλη προσοχή στα τμήματα υποδομής. εδώ και 4 χρόνια με συστηματική δουλειά στο παιδικό τμήμα και στο εφηβικό καταφέραμε φέτος να έχουμε Πανελλήνιες νίκες και παγκόσμιες διακρίσεις.

Mε την ενίσχυση του ρόστερ στην ανδρική ομάδα από έμπειρους και ικανούς παίκτες που ήρθαν από τον Άθλο Ορεστιάδας, αλλά και παίκτες του Εθνικού που επέστρεψαν για να βοηθήσουν την ομάδα. Θεωρούμε ότι είναι εφικτός ο στόχος της ανόδου στην επόμενη κατηγορία.”

ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ

Κερκίδα του Έβρου Αθλητική εκπομπή

Επίσης όλες οι ειδήσεις από τις μεταγραφές των ομάδων των κατηγοριών Α και Β .

Η Ε.Π.Σ. ΕΒΡΟΥ σε συνεργασία με την ΕΠΟ ανακοινώνει το πρόγραμμα της 1ης φάσης της σχολής UEFA-C, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αλεξανδρούπολη το χρονικό διάστημα 05/09/2022 έως και 10/09/2022.

Αλεξανδρούπολη FC . Ένσταση κατά του Πανθρακικού στον πρόσφατο αγώνα κυπέλλου

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του sportvthrakiotis, η Αλεξανδρούπολη fc έχει καταθέσει ένσταση κατά της εγκυρότητας του παιχνιδιού με τον Πανθρακικό για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή της γηπεδούχου ομάδας.

Σύμφωνα με το άρθρο 8 της προκήρυξης του Κυπέλλου, σε παραβάσεις όπως οι ανωτέρω χορηγείται «το δικαίωμα ένστασης για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή, σύμφωνα με το άρθρο 23 παρ. 1 ε του Κ.Α.Π».

Αν η ένσταση γίνει δεκτή τότε η Αλεξανδρούπολη θα πάρει την θέση του Πανθρακικού στην Β΄ φάση του Κυπέλλου.

Ακόμη δείτε τι ανακοίνωσε η Αλεξανδρούπολη FC για το ροστερ και τους νέους τεχνικούς συνεργάτες

Όλα τα νέα από τις μεταγραφές του Ιπποκράτη .

ΑΟ Τυχερού

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΥΧΕΡΟΥ , ΑΟΤ -ΝΙΚΗ ΑΠΑΛΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

Σχολιάζουμε τα φιλικά του Ορέστη και της ΑΕ Διδυμοτείχου.


Αρχική