Κερκίδα τού Έβρου Βαλκανικό Πρωτάθλημα συνθέτων στρίβου για Βετεράνους highlights.

Η Κερκίδα τού Έβρου με live streaming δυο μέρες ήταν στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα συνθέτων στρίβου για Βετεράνους . Τα highlights & τελικές βαθμολογίες

YouTube player

Δήλωση από τον Αντιδήμαρχο και συμμετέχοντα αθλητή Θεόδωρο Βουρδόλη.

Βουρδόλης

«Στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα συνθέτων στρίβου για Βετεράνους. Έχουν έρθει αθλητές με μεγάλες επιδόσεις στον στίβο των βετεράνων. Μέχρι τώρα έχουν γίνει Βαλκανικά και Πανελλήνια ρεκόρ. Επίσης περιμένω στο Πένταθλο ρίψεων μεγάλες επιδόσεις. Σχεδιάζουμε επίσης αγώνες βετεράνων κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς . Για να έχουν την ευκαιρία οι μαθητές να θαυμάσουν από κοντά τους βετεράνους.”

Δήλωση από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Βετεράνων Αλεξ/πολη Γιάννη Μπαρμπαγιάννη:

“Ο Σύλλογος μας έχει την εμπειρία και την τεχνικοϋλικού υποδομή να διοργανώσει αγώνες συνθέτων. Η διοργάνωση κύλησε ομαλά χωρίς προβλήματα. Επίσης ευχαριστούμε τον Δήμο της Αλεξ/πολης για την στήριξη του. Ο βετρανισμός είναι η αιτία να σηκωθούμε από τον καναπέ και να ασχοληθούμε με τον στίβο. Ο 20χρονος που τρέχει τα 100μ σε 10δευτερα πετυχαίνει επίδοση. Ο 70χρονος που τρέχει την ίδια απόσταση σε 20δευτερα κάνει κατόρθωμα.”

Τέλος η Κερκίδα τού Έβρου σημειώνει οτι, στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα συνθέτων στρίβου. Σημαντική ήταν η εθελοντική βοήθεια όλων των κριτών στίβου και του Θεοδώρου Ελευθεριάδη που είχε την ευθύνη για την έκδοση των αποτελεσμάτων με το laptop του.


Αρχική