Εθνικός Volley. Μεγάλες διακρίσεις. Όλγα Γκούβερ και Γιώργος Ανδραβίζος. Μεγάλη αισιοδοξία για άνοδο.

Με την κάμερά της εκπομπής Kερκίδα του Έβρου επισκεπτόμαστε το προπονητικό κέντρο του Εθνικού. Όπου κάνει προετοιμασία η ομάδα βόλεϊ του Εθνικού.

Η έφορος του Τμήματος βόλεϊ του Εθνικού Όλγα Γκούβερ μίλα στην κάμερά της Κέρκυρας του Έβρου.

Εθνικός

“ Έχουμε μάθει από τα λάθη μας. Δημιουργούμε μία ομάδα που θέλουμε να πρωταγωνιστήσει. Ο Εθνικός να επαναφέρει στο προσκήνιο του βόλεϊ της Ελλάδας την Αλεξανδρούπολη. Είναι σημαντικό που υπάρχει στη Volleyleague ο Άθλος από την Ορεστιάδα και ακούγεται ξανά στο υψηλότερο επίπεδο τοVolley του Έβρου. Βασικός μας στόχος είναι η άνοδος την επόμενη χρονιά στην Pre League. Με απώτερο στόχο την Volleyleague. είναι μέσα στις δυνατότητές μας η ομάδα βόλεϊ του Εθνικού να είναι στην Α1”

Επίσης στην κάμερα της κερκίδας του Έβρου μίλησε ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ Γιώργος Ανδραβίζος.

Εθνικός

“Ο Εθνικός ειναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία. Δώσαμε λοιπόν μεγάλη προσοχή στα τμήματα υποδομής. εδώ και 4 χρόνια με συστηματική δουλειά στο παιδικό τμήμα και στο εφηβικό καταφέραμε φέτος να έχουμε Πανελλήνιες νίκες και παγκόσμιες διακρίσεις. Με την ενίσχυση του ρόστερ στην ανδρική ομάδα από έμπειρους και ικανούς παίκτες που ήρθαν από τον Άθλο Ορεστιάδας, αλλά και παίκτες του Εθνικού που επέστρεψαν για να βοηθήσουν την ομάδα. Θεωρούμε ότι είναι εφικτός ο στόχος της ανόδου στην επόμενη κατηγορία.”


Αρχική