Δαστερίδης

Ο Δαστερίδης Ηλίας Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αθλητισμού και Πολιτικής Προστασίας μιλά στην κάμερα της εκπομπής ΔώδεκαΜεΜία. Περιληπτικά τα βασικά σημεία του απολογισμού του πρώτου τριμήνου της δημιουργίας της νέας Αντιδημαρχίας.

YouTube player

Δαστερίδης Ηλίας :

“Δίνουμε με μεγάλη βαρύτητα στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας ιδιαίτερα επιστημονικού προσωπικού. Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης μεγάλο ποσοστό ανεργίας σε επιστημονικό προσωπικό και ειδικότερα αποφοίτους Γυμναστικής Ακαδημίας.

Δημιουργούμε λοιπόν ειδικό πρόγραμμα ,δεν υπήρχε μέχρι τώρα στο Δήμο μας, και θα στελεχωθεί από το επιστημονικό προσωπικό που προανέφερα. Σκοπός του προγράμματος θα είναι να βοηθήσει ιδιαίτερα ευπαθής ομάδες να αθληθούν.

Καταθέσαμε επίσης, τα σχέδια και την μελέτη για την δημιουργία “του Σπιτιού της Γυμναστικής

Αθλητισμός είναι η μαζική άθληση ή ενασχόληση του συνόλου των δημοτών με την κίνηση. Για να έχουμε μία καλύτερη ποιότητα ζωής. “

Δαστερίδης

Σε οτι αφοά την Κοινωνική Αλληλεγγύη. Καταθέσαμε πρόταση για την δημιουργία κινητής μονάδας βοήθειας ηλικιωμένων στους οικισμούς. Στελεχώνεται τη μονάδα αυτή με νέους άνεργους επιστήμονες και εργαζόμενους όλων των ειδικοτήτων. Για να έχουμε την δυνατότητα να δώσουμε το παρόν σε όλους τους οικισμούς του Δήμου μας.”

Αρχική