Χρηστίδης

Βρισκόμαστε λίγα 24ωρα πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη του 2023. Τα κόμματα έχουν ρίξει το βάρος κύρια στις Περιφέρειες. Σε ότι αφορά λοιπόν τους Δήμους στηρίξεις έχουν δοθεί μόνο στους πολύ μεγάλους Δήμους Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα δεν υπάρχουν εμφανείς και ξεκάθαρες κομματικές στηρίξεις σε επίπεδο Δήμων.

Στα πλαίσια αυτά λοιπόν βλέπουμε ότι την τελευταία αυτή τη βδομάδα υπάρχουν επισκέψεις στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στην Αλεξανδρούπολη. Του ΣΥΡΙΖΑ κυρίως στην Αλεξανδρούπολη. Του Κομμουνιστικού Κόμματος σε όλο το Έβρο.

Παύλος Χρηστίδης και Παύλος Γερουλάνος στον Έβρο

Τέλος σε διαφορετική πρακτική το ΠΑΣΟΚ στέλνει δύο κορυφαία του στελέχη, πρώην υποψήφιοι πρόεδροι, και νυν βουλευτές ,πρώτα τον Παύλο Χρηστίδη ο οποίος σήμερα Τετάρτη 4/10 περιόδευσε κυρίως από το Τυχερό και μέχρι την Ορεστιάδα. Επίσης αύριο Πέμπτη 5/2 θα βρίσκεται στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης ο Παύλος Γερουλάνος βουλευτής του Πασοκ Κινήματος Αλλαγής. Βασικός σκοπός βέβαια και των δύο επισκέψεων από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, είναι η στήριξη του περιφερειακού ψηφοδελτίου του.

Λίγο πριν την αναχώρηση λοιπόν του Παύλου Χρηστίδη στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης τον ρωτήσαμε για για τον σκοπό της επίσκεψης και το αποτέλεσμα.

YouTube player

Παύλος Χρηστίδης:

“Συναντήσαμε ανθρώπους που είχαν την αγωνία Τι συμβαίνει στον Έβρο όλα αυτά τα τελευταία χρόνια. Ειδικά μετά τη μεγάλη καταστροφή που συνέβη τους προηγούμενους μήνες. οι άνθρωποι Αυτοί θέλουν να μιλήσουν στους πολιτικούς,είτε αυτοί είναι της κεντρικής πολιτικής σκηνής είτε είναι της αυτοδιοίκησης. Οι οποίοι θα τους ακούνε. Αυτά λοιπόν τα οποία θα ακούνε θα τα κάνουν πραγματική πολιτική στο πεδίο. Επομένως ο ρόλος ο δικός μας που Ήρθαμε Σήμερα εδώ είναι να μεταφέρουμε ένα μήνυμα αλλαγής Ένα μήνυμα Το οποίο θέλει πραγματικές πολιτικές Για τους ανθρώπους αυτούς που παίρνουν πάρα πολύ δύσκολα. Επίσης είμαστε εδώ για να στηρίξουμε το ψηφοδέλτιο του Δαμιανού και Καγκελίδη για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης. Ένα αξιόλογο και αξιόμαχο ψηφοδέλτιο με στόχο να συνεισφέρει σε μία μάχη που γίνεται απέναντι σε μία πολύ αποτυχημένη Περιφερειακή Αρχή. Ο Λαός του Έβρου και ο λαός της Θράκης πρέπει στην κάλπη να στείλει ένα δυνατό μήνυμα Αλλαγής”

Αρχική