Μίλτος Τεντόγλου

Χρυσό στο μήκος …τεράστιο Χρυσό στο ήθος και την ευγένεια του Τεντόγλου!!! Δεν πανηγύρισε γιατί ο συναθλητής του τραυματίστηκε και δεν έκανε το τελευταίο άλμα.

Αυτό το ήθος και ευγένεια του είναι το ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ.

Ο 23χρονος πρωταθλητής Μίλτος Τεντόγλου ,στις πρώτες του δηλώσεις είπε πως τα πρώτα πέντε άλματά του «ήταν χάλια», όμως στο τέλος έκανε αυτό που… έπρεπε για να τερματίσει στην πρώτη θέση, συμπληρώνοντας πως ήταν «τυχερός».
«Δεν το περίμενα να κερδίσω, ειδικά έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας. Ήμουν τυχερός σήμερα, αλλά και άτυχος μαζί, γιατί δεν έκανα καθόλου καλά άλματα στην αρχή. Δεν ξέρω γιατί ήταν έτσι οι πρώτες πέντε προσπάθειές μου. Ήταν… χάλια. Δεν ξέρω τι έπαθα. Σαν να είχαν αγχωθεί, δεν ξέρω…. Στο τέλος έκανα ακριβώς την ίδια επίδοση με τον πρώτο. Σήμερα ο Χουάν Μιγκέλ Ετσεβερία ήταν καλύτερα από μένα, νιώθω λίγο κάπως που κέρδισα. Νιώθω κωλόφαρδος!
«Θέλω να το αφιερώσω σε όλους τους Έλληνες που έμειναν ξύπνιοι και με παρακολουθούσαν. Αν έκανα 8,50μ. θα αντιδρούσα διαφορετικά. Η βαλβίδα ήταν σκληρή και τα γόνατά μου πονάνε. Θα πονάω για μέρες. Θέλω να πάω τώρα στο Ολυμπιακό Χωριό να πιώ ένα καφεδάκι» πρόσθεσε ο Τεντόγλου στην κάμερα της ΕΡΤ.

Πηγή: nonews-news.gr


Αρχική