Συνεργασία  Κότινου και  Εθνικού έφεραν μεγάλη επιτυχία στο πανελλήνιο πρωτάθλημα  paraBadmintonParabadminton

Η Βασιλική Κοϊνάκη ΓΓ Ομοσπονδίας Badminton και ο Ειρήναρχος Κεμανατζής μέλος του ΔΣ του Αθλητικού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρίες Κότινος. Μιλουν για το πανελλήνιο πρωτάθλημα parabadminton. Που διεξήχθη στην Αλεξανδρούπολη.

Την διοργάνωση ανέλαβε ο Αθλητικός Σύλλογος ατόμων με αναπηρίες Κότινος Αλεξανδρούπολης. Σε συνεργασία βέβαια με την ομοσπονδία Badminton. Συμμετείχαν 18 αθλητές από όλη την Ελλάδα.

Βασιλική Κοϊνάκη : Σχεδιάζουμε να πάρουμε τη μεγαλύτερη δυνατή διοργάνωση για το καλοκαίρι από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.

Βασιλική Κοϊνάκη :Είναι πρόσφορο το έδαφος εδώ στην Αλεξανδρούπολη για να κάνουμε πράγματα και για αυτό από τη στιγμή που υπάρχει αυτό το πρόσφορο έδαφος εδώ από την ομάδα του Εθνικού τα τελευταία χρόνια προσπαθούμε να έχουμε όλο εκείνο το δυναμικό και τα υλικά για να μπορέσουμε να στηρίξουμε διοργανώσεις. Οπότε αυτά τα δύο δένουν και μπορούμε να κάνουμε να το ξεκινήσουμε πολλές και μεγάλες διοργανώσεις

Έγινε μία διοργάνωση εξαιρετική προσωπικά χάρηκα πάρα πολύ. Δεν είχα δει κάτι αντίστοιχο . Ήτανε πραγματικά για μένα μία γιορτή, δεν είχα ξαναζήσει κάτι τέτοιο.

YouTube player

Ειρήναρχος Κεμανατζής: Ο σύλλογός μας και όλοι οι αθλητές που αγωνίστηκαν εδώ την Κυριακή είναι άτομα με αναπηρία θέλω να το συνηθίσετε να το λέτε. Δεν φοβίζει τα άτομα με αναπηρία να το ακούν. Θέλουν να ακούγεται αυτός ο όρος πολύ περισσότερο όχι για αυτούς, αλλά γιατί θέλουν πραγματικά να προσελκύσουν όλα αυτά τα άτομα με αναπηρία που είναι στο σπίτι τους. Που δεν βγαίνουν που δειλιάζουν. Να βγουν βλέποντας όλα αυτά τα πράγματα.

Parabadminton για πρώτη φορά παρουσίαση του μικτού.

Διεξήχθη αγώνας επίδειξης όπου συμμετείχαν δύο ζεύγη αθλητών. Σε κάθε ζεύγος υπήρχε ένας αθλητής με αμαξίδιο και ένας που κινούνταν με τα πόδια του. αυτή η μορφή του αγώνα παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Αλεξανδρούπολη. Η Ομοσπονδία θα καταθέσει σχετική πρόταση στην Παραολυμπιακή επιτροπή για την έγκριση και αυτού του είδους αγώνα.

ParaBadminton Σύνδεσμος φιλάθλων Παναθηναϊκού Αλεξ/πολης

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία των οργανωμένων φιλάθλων της Αλεξανδρούπολης του Παναθηναϊκού. Που προσέφεραν εθελοντική στήριξη και βοήθεια στις μετακινήσεις και ότι είχαν ανάγκη οι αθλητές του para Badminton της ομάδας του Παναθηναϊκού . Που είχαν έρθει για να αγωνιστούν.

Θα υπογραφεί μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Κότινου και του Εθνικού. Η συνεργασία μας στην διοργάνωση έφερε την επιτυχία στην διοργάνωση.


Αρχική