ΜΓΣ Εθνικός: Στόχος είναι να δουμε το σύλλογό μας με υγιείς βάσεις σε μια μεγάλη κατηγορία.

Η κάμερα της εκπομπής Κερκίδα του Έβρου στο προπονητικό Κέντρου του ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης. Το Τμήμα Ποδοσφαίρου του ΜΓΣ Εθνικός συστήνεται στους φιλάθλους. Νέος προπονητής , νέο ροστερ και διασύνδεση ακαδημιών με την ανδρική ομάδα. Με στόχο τις πρώτες θέσεις στην Α κατηγορία Έβρου.

Μιλούν στην κάμερα της Κερκίδας :

Νεκτάριος Τσικάριας Έφορος Τμήματος Ποδοσφαίρου Εθνικού:

Εθνικός

“Οι προκάτοχοί μου και οι συνεργάτες μου. Φτιάχνουμε και συντηρούμε τις εγκαταστάσεις του Εθνικού. Με τις μεταγραφές που κάναμε και το προπονητικό team που επιλέξαμε. Ευελπιστώ ότι θα είμαστε στις πρώτες θέσεις φέτος. Ελπίζω ο κόσμος να μας στηρίξει. Δεσμεύομαι ότι θα δουν καλό ποδόσφαιρο από την ομάδα μας. Φέτος το πρωτάθλημα με τις 10 ομάδες, με τα play-out & play-off , θα είναι πιο δυνατό. Θα δούμε καλό ποδόσφαιρο !!!”

Άκης Πατσίδης Αθλητικός Δ/ντης του Τμήματος Ποδοσφαίρου ΜΓΣ Εθνικός

Εθνικός

“Είμαι προπονητής τερματοφυλάκων και ταυτόχρονα ο Αθλητικός Δ/ντης του Τμήματος.Έχω την ευθύνη για όλες τις αναπτυξιακές ηλικίες από το Κ6 εως το Κ16. Ο Εθνικός είναι ο πιο ιστορικός σύλλογος του Έβρου . Με έτος ίδρυσης το 1927. Επίσης είναι ένας από του 7 μεγαλύτερους ερασιτεχνικούς συλλόγους Πανελλήνια. Ο Εθνικός προσπαθεί να βρει την ταυτότητα του . Προσπαθεί να βρει τα “βήματα” του.

Στόχος λοιπόν είναι να δούμε το σύλλογό μας με υγιείς βάσεις σε μια μεγάλη κατηγορία. Για να το πετύχουμε αυτό θα πρέπει να δημιουργήσουμε από την βάση του Εθνικού θεμέλια . Δηλαδή να “χτίσουμε” από τις Ακαδημίες μέχρι την κορυφή με δικούς μας αθλητές. Θεμέλια λοιπόν του Συλλόγου μας είναι οι Ακαδημίες.”

Βουρδόγλου Κων/νος Προπονητής ανδρικής ομάδας ΜΓΣ Εθνικός

Εθνικός

“Χτίζουμε” μια νέα ομάδα. Η δουλειά και η διάρκεια θα δείξει που πηγαίνουμε. Οι στόχοι λοιπόν για την νέα χρονιά είναι : ΔΟΥΛΕΙΑ , ΔΟΥΛΕΙΑ ,ΔΟΥΛΕΙΑ!!! Από το 1982 που είμαι στον Σύλλογο έχω μάθει ότι πρώτα η ΔΟΥΛΕΙΑ και μετά όλα τα άλλα . Είναι άτοπο να μιλάμε για στόχους θέσεων κλπ . Με την σκληρή δουλειά θα έρθουν όλα. η δύναμη μας είναι να μεταλαμπαδεύσουμε στα παιδιά το τι σημαίνει Εθνικός!!!


Αρχική