Κερκίδα του Έβρου .Στιγμιότυπα από τον αγώνα Preleague volley ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80

Στην αθλητική εκπομπή Κερκίδα του Έβρου .

Κερκίδα ΑΘΛΟΣ

Από τον αγώνα Preleague volley Μεταξύ του ΑΘΛΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ και ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80. Παρουσιάζονται τα στιγμιότυπα

Σημαντικό γεγονός του αγώνα ήταν η πρωτοβουλία του ΔΣ του Άθλου να ζητήσει από τους αθλητές της Καλαμάτα 80 . Να βγουν όλοι μαζί μια φωτογραφία .Με τον τρόπο λοιπόν αυτό .

Οι ομάδες δήλωσαν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο . Ότι : ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΙΑ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑ. Επίσης με την κίνηση αυτή οι ομάδες τιμούν την μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη.

Στο αγωνιστικό τώρα μέρος .

Ο Άθλος παρουσιάστηκε με μεγάλη νευρικότητα και χωρίς καθαρό μυαλό. Οι συνεργασίες ήταν σπάνιες . Τα μπλοκ και τα σέρβις δεν λειτουργήσαν . Η πρώτη έβγαινε δύσκολα και οι επιλογές του πασσαδόρου ήταν προβλέψιμες.

Η Καλαμάτα 80 έπαιξε το βόλεϊ που ξέρει. Αξιοποίηση τα δυνατά στοιχεία της ομάδας . Που είναι η ομαδικότητα, η ποικιλία στο παιχνίδι , η καλή άμυνα και τα στοχευμένα μπολκς. Πήρε λοιπόν την νίκη . Σε μια έδρα που θεωρείται από τις πλέον δύσκολες της διοργάνωσης.

YouTube player

Στις δηλώσεις τους ο αρχηγός του Άθλου Δημήτρης Ριζόπουλος και ο προπονητής του Άθλου . Αναφέρθηκαν στην νευρικότητα που παρουσιάστηκε και δήλωσαν ότι θα εργαστούν για την επίλυση των θεμάτων .

Έτσι ώστε η συνέχεια να είναι ανάλογη των προσδοκιών και των στόχων.

Από την μεριά της Καλαμάτα 80 ο Κώστας Δαλακούρας και ο προπονητής Ντάκουρης Παναγιώτης. Δήλωσαν ότι υπολόγισαν πολύ τον αγώνα αυτό.

Εργάστηκαν στην προπόνηση για την καλή συνολική εικόνα της ομάδας . Επιπλέον ο προπονητής Ντάκουρης δήλωσε ότι είναι: “κατά της βίας και θα πρέπει όλοι να δουλέψουν ώστε να εξαλειφθεί από τον αθλητισμό”


Αρχική