Κερκίδα του Έβρου . Αθλητική εκπομπή 98. Συμπαραγωγή tvthrakiotis & dodekamemia

Κερκίδα τού Έβρου. Την Δευτέρα 22/5/2023 ώρα 22:30 παρουσιάζουμε

YouTube player

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ PRE LEAGUE!!!

Πρωταθλητής στην Β’ Ζώνη της Α2 ανδρών αναδείχθηκε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, καθώς επικράτησε στην έδρα της Χ.Α.Ν.Θ. με 3-1 σετ και με 2-0 νίκες στου τελικούς των πλέι οφ πήρε τον τίτλο και ταυτόχρονα την άνοδο στην Pre League ανδρών.

Γιώργος Ανδραβίζος Προπονητής Εθμικού

«Αυτή η χρονιά είναι του Εθνικού. Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα στους άνδρες, στους εφήβους και έχουμε ακόμα μπροστά μας την τελική φάση των παίδων. Ο Εθνικός έχει πολλά χρόνια ιστορίας στο Ελληνικό βόλεϊ και μετά από αυτό το… διάλειμμα ο σύλλογος βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματά του.

Τώρα ανεβήκαμε στην Pre League και με σωστή δουλειά και καλό συντονισμό θα σταθούμε πολύ σωστά στην κατηγορία» είπε αρχικά ο Γιώργος Ανδραβίζος και αναφέρθηκε στη φετινή σεζόν.

«Ήταν ένα δύσκολο πρωτάθλημα με πολλά παιχνίδια. Ξεκινήσαμε 1η Σεπτέμβρη και τελειώσαμε 17 Μαΐου. Σχεδόν δέκα μήνες σκληρής δουλειάς. Βγήκαμε πρώτοι στην κανονική περίοδο και παίξαμε κόντρα σε δύο δύσκολους αντιπάλους στα πλέι οφ και οι αθλητές μου αντεπεξήλθαν.

Θέλω να τους ευχαριστήσω για την υπομονή τους και την καθημερινή δουλειά τους. Είμαι περήφανος για όλους. Αφιερώνουμε αυτή την άνοδο και στους αφανείς ήρωες που στήριξαν από την πρώτη στιγμή αυτή την προσπάθεια.

Όλη η ιστορία έγινε για αυτά τα παιδιά. Κάναμε προσπάθεια να φέρουμε πίσω τα παιδιά της πόλης μας και πάνω σε αυτά να κάνουμε κάτι καλύτερο. Υπήρξε ανταπόκριση και τα καταφέραμε όλοι μαζί».

Κλείνοντας, ο Γιώργος Ανδραβίζος αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης: «Είναι νωρίς ακόμα, τώρα θα το γιορτάσουμε. Μετά την απαραίτητη ξεκούραση θα μιλήσουμε για την επόμενη μέρα».

Γ Εθνική 1-ος Όμιλος

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ Γ ΕΘΝΙΚΗ 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Φάσεις απο τους αγώνες:

Νίκη Ευκαρπίας – Άρης Πετεινού 2-0

ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ 1-0

Κερκίδα του Έβρου

ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Β ΕΒΡΟΥ ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ 25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Στιγμιότυπα και όλες οι αμφισβητούμενες φάσεις και τα επεισόδιά από τον αγώνα:

ΡΟΥΣΣΑ-ΑΣΠΡΟΝΕΡΙ 4-0

Αρχική