Κερκίδα του Έβρου . Αθλητική εκπομπή 96. Συμπαραγωγή tvthrakiotis & dodekamemia

Κερκίδα τού Έβρου. Την Δευτέρα 8/5/2023 ώρα 22:30 παρουσιάζουμε:

Γ Εθνική 1-ος Όμιλος

Γ Εθνική 1-ος Όμιλος Τα πρωταθλήματα των ΕΠΣ που θα συμμετέχουν στα μπαράζ ανόδου ολοκληρώνονται. Μεγάλη ανατροπή στην ΕΠΣ Δράμας. Η Δόξα Βώλακα αντίπαλος του Ορέστη. ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΜΠΑΡΑΖ!!! ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ……

Κερκίδα του Έβρου

ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣ ΕΡΒΟΥ 2023 Στο στάδιο της Ορεστιάδας για να τιμήσει τα 100 χρόνια απο την ίδρυση της νεότερης πόλης στην Ελλάδα. Διοργάνωσε η ΕΠΣ Έβρου τον τελικό του Κυπέλου για το 2023.

Σε μια εκδήλωση διαφήμιση για την οργάνωση και με τους δυο αντίπαλους ΜΓΣ Ορέστη και ΠΟ Αλεξ/πολη να διαφημίζουν επίσεις το Εβρίτικο ποδόσφαιρο .

Το Κύπελο κατέκτησε μετά απο συναρπαστικό αγώνα, όπου 3-3 στην κανονική διάρκεια και 4-4 στην παράταση. Έπρεπε να κριθεί στα πέναλτι.

Όπου ο portero Κασκαντάμης στης Αλεξ/πολης με δυο αποκρούσεις χάρισε το Κύπελλο στην Αλεξανδρούπολη. Φάσεις και γκολ απο τον αγώνα .

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΤΣΙΩΡΑ – ΔΟΡΟΥΓΙΔΕΝΗ-ΖΑΠΑΡΤΙΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ 45ο ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΒΡΟΥ. ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Στην Κερκίδα μίλησε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου Παντελής Χατζημαρινάκης και επεσήμανε :

” Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συνεργάτες μου για τον σχεδιασμό και υλοποίηση αυτής της όμορφης γιορτής του ποδοσφαίρου. Δύσκολα ξεκίνησε η χρονιά όμως έκλεισε με έναν καταπληκτικό τελικό. Πάνω από 500 αγώνες στα αναπτυξιακά εφέτος. Δίνουμε μεγάλη βάση στα αναπτυξιακά . ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η 8ΚΤΑΔΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΓΙΑ ΤΑ Κ14 “

Αρχική