Κερκίδα του Έβρου . Αθλητική εκπομπή 89. Συμπαραγωγή tvthrakiotis & dodekamemia

Κερκίδα τού Έβρου. Την Δευτέρα 20/3/2023 ώρα 22:30 παρουσιάζουμε:

Volley League

Κερκίδα του Έβρου

Γ Εθνική 1-ος Όμιλος

Φάσεις και γκόλ από τους αγώνες:

ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ – ΒΥΡΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ 2-1 με ανατροπή . Η ανάλυση του video δείχνει ότι το γκολ του Βύρωνα που ακυρώθηκε δεν ήταν οφσάιντ.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 1-3 ΒΥΡΩΝ

ΚΑΒΑΛΑΣ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ 2-0

Ανάλυση όλων των επίμαχων φάσεων

Όλα τα αποτελέσματα και η Βαθμολογία.

Γ Εθνική 1 Γυναικών

Όλα τα αποτελέσματα και η Βαθμολογία.

ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έπεσε η “αυλαία” της Κανονικής περιόδου στην Α Κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου.

Φάσεις και γκολ απο τους αγώνες

ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ-ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ 1-1

Χάθηκε το όνειρο της τετράδας για τον Εθνικό Αλεξ/πολης. Ο ιστορικός Έβρος Σουφλίου με την καθοδήγηση του Αλέξανδρου Μύρου πήρε ισοπαλία οξυγόνο για την παραμονή. Ο Εθνικός προσπάθησε αλλά …. με τα δοκάρια να έχουν το “σωστό” ύψος (3δοκαρια) οι προσπάθειες ήταν με άγχος και χωρίς καθαρό μιαλό. Αφού από μοιραίο λάθος του τερματοφύλακα βρέθηκε πίσω στο σκορ.

ΑΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ – ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ 1-1

Μετά το αποτέλεσμα του αγώνα Εθνικού – Έβρου Σουφλίου και το ξεκαθάρισμα της τετράδας. Ο Ιπποκράτης με πολλές απουσίες υποδέχθηκε το μαχητικό Διδυμότειχο. Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο αφού στο πρώτο ημίχρονο υπήρχε ρυθμός στο παιχνίδι. Όμως στο δεύτερο κυριάρχησαν οι αντεπιθέσεις και η προσοχή στην άμυνα. Η ΑΕΔ πέτυχε γκόλ που ακυρώθηκε σαν οφσάιντ . Όμως η ανάλυση της φάσης δικαιώνει την ΑΕΔ.

Σημαντικό των απουσιών στον Ιπποκράτη ήταν η αναγκαστική αλλαγή του τερματοφύλακα τα τελευταία 10 λεπτά. Με συμπαίκτη που έπαιζε και η αλλαγή έγινε μόνο για υπάρχο

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Όλα τα αποτελέσματα και η βαθμολογία

BADMINTON

Στην φιλόξενη Κομοτηνή και στο γήπεδο των ΤΕΦΑΑΑ, την Κυριακή 19/3/2023 διεξήχθησαν οι Περιφερειακοί Αγώνες με τις κατηγορίες υ17 και Ανδρών Γυναικών με συμμετοχή 50 αθλητών. Ο Εθνικός συμμετείχε με 20 αθλητές και στις 2κατηγορίες με ένα άριστο αγωνιστικό αποτέλεσμα που χάρισε πολλές διακρίσεις!

Αρχική