Κερκίδα του Έβρου . Αθλητική εκπομπή 59. Συμπαραγωγή tvthrakiotis & dodekamemia

Κερκίδα τού Έβρου. Την Δευτέρα 22/8 ώρα 22:30 παρουσιάζουμε:

YouTube player

Στην εκπομπή μας σήμερα μιλά ο Παναγίωτης Λογαράς. Γενικός δ/ντης Αλεξ/πολη FC & Loga Akademy.

Σε ότι αφορά την παράτυπη σύνθεση της Αλεξ/πολης FC . Που επίσης είχε σαν αποτέλεσμα την τιμωρία των -6 βαθμών , ο Παναγιώτης Λογαράς τόνισε:

“Βασιστήκαμε στην προφορική διαβεβαίωση ότι είμασταν οκ. Δυστυχώς δεν το είχαμε γραπτά . Μας παραπλάνησαν.”

Επίσης στην Κερκίδα τού Έβρου για το θέμα των μητρώων ο Παναγιώτης Λογαράς σημείωσε:

“Η Αλεξ/πολη FC θα είναι στην Γ Εθνική. Ο Νόμος του κράτους πρέπει να εφαρμοστεί. Επίσης τα μητρώα νοικοκυρεύουν τις ομάδες ποδοσφαίρου. Η ανεύθυνη λοιπόν στάση της ΕΠΟ έχει περιπλέξει τα πράγματα και θύματα είναι το ποδόσφαιρο και οι ομάδες.”

Επίσης στην μίλησε στήν Κερκίδα τού Έβρου για το θέμα της συνεργασίας Αλεξ/πολη FC , με Ιπποκράτη και Νίκη Απαλού. Ο Παναγιώτης Λογαράς παρουσίασε το όραμα του για την δημιουργία ομάδας Super League 2

” Είναι μια πυραμίδα όπου στην κορυφή είναι η Αλεξ/πολη FC με στόχο την Super League2 και μετά ο Ιπποκράτης , με την Νίκη Απαλού στην βάση της πυραμίδας. Θέλουμε λοιπόν οι ποδοσφαιριστές να ξεκινούν από την Νίκη. Να αποκτούν εμπειρίες στον Ιπποκράτη και να είναι έτοιμοι για την μεγάλη κατηγορία. Αυτό λοιπόν είναι το όραμα μου και όταν το υλοποιήσω θα αποσυρθώ.”

Κερκίδα

Στην Αναγέννηση η  Μυρτώ Βασιλοπούλου που αγωνιζόταν πέρσι στην Α.Ο Αγίας Παρασκευής Santa fc.

Επίσης η Αναγέννηση δημιουργεί και τρίτο τμήμα στον Βόρειο Έβρο , με στόχο την δυνατότητα προπόνησης τοπικά αθλητριών που συμμετέχουν στην πρώτη ομάδα.

ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ

Κερκίδα του Έβρου Αθλητική εκπομπή

Όλες οι ειδήσεις από τις μεταγραφές των ομάδων των κατηγοριών Α και Β .

Επίσης ποιες ομάδες ανεβαίνουν απο την Β και ποιες μένουν στην κατηγορία. Ξεκίνησε η ΑΕΔ και ο Ορεστης. Η πρωτη της Αλεξ/πολης FC στο γήπεδο της Δραγάνας.

Ξεκίνησε η ΑΕΔ με νέες προσθήκες στο ρόστερ

Θύελλα Φερών σημαντικές προσθήκες στο ροστερ

Με πολλές μεταγραφές και ανανεώσεις η Αναγέννηση Λαβάρων

Ακρίτας Ριζίων νέες μεταγραφές

Ενόργανη

Κερκίδα

Θετική αποτίμηση στο Πανευρωπαίκο του Μονάχου για την Εθνική μας ομάδα. Συμμετοχή στην Εθνική του Εβρίτη αθλητή Γιώργου Κελεσίδη


Αρχική