Κερκίδα

Κερκίδα τού Έβρου. Την Δευτέρα 12/6/2023 ώρα 22:30 παρουσιάζουμε

Τελική Φάση Ενόργανης Γυμναστικής Δ’ Κατηγορίας (Παμπαίδων/Παγκορασίδων) Β’ Περιφέρειας Αλεξανδρούπολη, 10-11 Ιουνίου 2023 Κλειστό Γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος»

Δηλώσεις: Σαπαρανίδης Αβραάμ Β Αντ/δρος ΕΓΟ , Κελεσίδης Νεκτάριος Πρόεδρος Ένωσης Σωμ. Βορ. Ελλάδος και Τσολακίδης Βασίλειος Ολυμπιονίκης- Ομοσπονδιακός προπονητής .

Κερκίδα του Έβρου

Γ Εθνική 1-ος Όμιλος

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ Γ ΕΘΝΙΚΗ

Απόσπασμα από την συνέντευξη του Προέδρου της Δόξας Βώλακα

Ο Πρόεδρος του ΑΟ Ιπποκράτης Χριστόδουλος Μεντίζης αναφέρεται στην εφετινή πορεία της ομάδας του , σχολιάζει το πρωτάθλημα της Α κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου και επίσης σχολιάζει τα μπαράζ ανόδου.

Χριστόδουλος Μεντίζης:

 Συγχαρητήρια στη διοίκηση της Ορεστιάδας. Όμως νομίζω ότι αυτό το πρωτάθλημα των μπαράζ των έξι αγώνων θα πρέπει να γίνεται με όρους και προϋποθέσεις διαφάνειας  και όχι  μόνο με την κάμερα, αλλά με και με σχολιασμό. 

Κερκίδα Μεντίζης

Το τουρνουα των μπαραζ λοιπόν πρέπει να  γίνεται και με την παρουσία κάμερας  για να λυθεί και αυτό το ζήτημα της οποιασδήποτε αμφισβήτησης.

Το γήπεδο στην Δραγάνα είναι Ολυμπιακό έργο και ανήκει στο Πανεπιστήμιο. Απο τοτε που μας παραχωρήθηκε το φροντίζουμε και το προσέχουμε ανάλογα πάντα με τις δυνατότητες μας.  Εάν λοιπόν  δεν υπάρξει άμεση παρέμβαση για να μπορέσουμε να ξανά “γεννήσουμε” το γήπεδο και να το φέρουμε στην προηγούμενη κατάσταση και να προχωρήσουμε στην οργάνωση της ομάδας μας .Είναι μία πάρα πολύ δύσκολη περίοδος και νομίζω ότι είναι η  αυτή η εβδομάδα που είναι καταλυτική.

Ερωτηματικό το μέλλον του ΑΟ Ιπποκράτη

Αν λοιπόν  δεν υπάρξει οριστική επίλυση του προβλήματος, θα γίνει το θέμα ακόμα πιο μεγάλο. Θα είναι πλέον ένα  ερωτηματικό και το λέω και δημόσια για το μέλλον της ίδιας της ομάδας το ΑΟ Ιπποκράτη. Αυτό το γήπεδο είναι το “σπίτι” μας είμαστε η ομάδα του Νοσοκομείου. Δημιουργούμε αθλητισμό στο “σπίτι” μας είναι δύσκολο να βρεθούμε αλλού.

Ζητάμε λοιπόν από τους δυο θεσμούς της πόλης μας το Πανεπιστήμιο και τον Δήμο, να συνεργαστούν και να βρεθεί άμεσα μια λύση για την διάσωση του όμορφου αυτού γηπέδου και της ιστορικής μας ομάδας. 

Επίσης όλο το προηγούμενο διάστημα ίδια Γενική Γραμματεία Αθλητισμού δεν επιβάλλει, η δεν ξεκινάει τη συζήτηση με τις ενώσεις, ή με την ΕΠΟ για τοι θέμα του μητρώου των πιστοποιημένων προπονητών. Θα πρότεινα λοιπόν να υπάρχουν τουλάχιστον στον ίδιο ή το διπλάσιο θα έλεγα αριθμό. Για να μας δώσει τη δυνατότητα να επιλέξουμε και να κλείσουμε τις υποχρεώσεις για την επόμενη χρονιά. 

Κερκίδα του Έβρου

Τέλος μερικά στιγμιότυπα από το 9-ο τουρνουά Ακαδημιών του ΑΟ Μαΐστρου

Αρχική