Η Κερκίδα του Έβρου συναντά την επιτραπέζια αντισφαίριση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.Εθνικός Πινγκ-Πονγκ

Το τμήμα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης( ping pong) του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Παρουσιάζει τις δράσεις του στην εκπομπή κερκίδα του Έβρου.

Στην κάμερά της εκπομπής μιλούν:

YouTube player

Η Κοτζαμάνη Ιφιγένεια, Έφορος του Τμήματος Επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Εθνικού. Αφού επισήμανε την στήριξη του Δήμου της Αλεξανδρούπολης πρός τμήμα του Εθνικού. Αναφέρθηκε επίσης στην ανάγκη αλλαγής του δαπέδου του χώρου προπόνησης.

Επισημαίνει επίσης, τη σημαντική ανάγκη για τοποθέτηση συστημάτων θέρμανσης και ψύξης του χώρου. Έτσι ώστε για να μπορούν οι αθλητές να γυμνάζονται απρόσκοπτα.

Τέλος σημείωσε με έμφαση ότι καλό θα ήταν το τμήμα πινγκ-πονγκ του Εθνικού να έχει σταθερή και μόνιμη στέγη. Έτσι ώστε να μην υπάρχει ανάγκη να αποσυναρμολογούν τα τραπέζια και να τα συναρμολογούν ξανά πριν από κάθε προπόνηση.

Κερκίδα
Εθνικός Πινγκ-Πονγκ

Ο Κάλλιας Γιώργος αθλητής κατηγορίας εφήβων. Μας μίλησε για την εξαιρετική πορεία του την χρονιά που πέρασε και για τους στόχους του για την επόμενη χρονιά. Σημαντική επίσης ήταν η αναφορά του στις καλές επιδόσεις στα μαθήματα και στους στόχους που έχει σαν μαθητής.

Η Μήτκα Άννα, αθλήτρια κατηγορίας Κορασίδων. Ανέφερε ότι παίζει σε μία κατηγορία μεγαλύτερη από την ηλικία της και στις μεγάλες επιτυχίες της με πολλά χρυσά μετάλλια. Επεσήμανε τέλος ότι λατρεύει να παίζει Πινγκ πονγκ

Ο προπονητής Νικολακάκης Ανδρέας, έκανε έναν απολογισμό των θετικών αποτελεσμάτων και της θετικής παρουσίας του Τμήματος στο σύνολο των αγώνων της χρονιάς που πέρασε.

Στάθηκε με έμφαση στην επιτυχία το μεγάλο αγώνα που διοργανώθηκε στις 4 Δεκεμβρίου του 2022 στην Αλεξ/πολη. Επίσης με έμφαση αναφέρθηκε στην παραμονή του Τμήματος στις μεγάλες κατηγορίες του πρωταθλήματος.

Τέλος ευχήθηκε για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με τρεις λέξεις υγεία, Υγεία, Υγεία!!!


Αρχική