Νατάσα Γκαρά Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Έβρου. Αναπληρωτής Τομεάρχης ψηφιακής Διακυβέρνησης Ενημέρωσης και Επικοινωνίας

Η Νατάσα Γκαρά αναφέρεται στην σύσταση εξεταστικής επιτροπής της Βουλής :Κάναμε χρήση της διάταξης του συντάγματος όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης και συστάθηκε με την έγκριση της ολομέλειας της Βουλής εξεταστική επιτροπή. Η οποία εξετάζει και ελέγχει ουσιαστικά την χειραγώγηση της κοινής γνώμης μέσω των μέσων Ενημέρωσης και των δημοσκοπήσεων.

Χρησιμοποιώντας η κυβέρνηση, κατασπαταλώντας ουσιαστικά, δημόσιο χρήμα προκειμένου να φιλοτεχνεί το επικοινωνιακό της προφίλ.

YouTube player
Νατάσα Γκαρά Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Έβρου.

Είναι κρίσιμα ζητήματα Δημοκρατίας. Αλλά είναι και κρίσιμα ζητήματα αξιοποίησης και χρήσης του δημοσίου χρήματος. Χρήματα δηλαδή των Ελλήνων φορολογουμένων που κατά τη δική μας άποψη δεν κατευθύνονται για παράδειγμα αυτήν τη δύσκολη συγκυρία στην ενίσχυση του Εθνικού συστήματος υγείας, Στην παιδεία, ή των οποίων υποδομών όπως έχει ανάγκη η χώρα.

Με ευθύνη της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας έχουν κατευθυνθεί πάνω από 50 εκατομμύρια ευρώ σε μέσα ενημέρωσης και ιστοσελίδες που αξιολογήθηκαν φιλικά προς την κυβέρνηση. Χρέος των κομμάτων και της αντιπολίτευσης είναι να ελέγχουν την κυβέρνηση. Να υπερασπίζονται τη Δημοκρατία, τη διαφάνεια αλλά και την αξιοποίηση και τη χρήση του δημοσίου χρήματος.

Η Νέα Δημοκρατία με καθημερινά μικρά κοινοβουλευτικά “πραξικοπήματα” ελέγχει την λειτουργία της επιτροπής. Το προεδρείο της πλειοψηφίας αντί να επιλέξει μάρτυρες που θα ρίξουν φως στην υπόθεση . Καλεί μάρτυρες που δεν έχουν καμία σχέση με την υπόθεση ή στην καλύτερη περίπτωση είναι απλά υπηρεσιακοί παράγοντες.

Εξετάζουμε λίστα “Πέτσα” χωρίς η μαρτυρία του Πέτσα. Πολιτική επιλογή η προστασία του. Ο εκπρόσωπος της εταιρείας με τη μαρτυρία του υποστήριξε ούτε η λίστα των μέσων ενημέρωσης καταρτίστηκε με κυβερνητική παρέμβαση. Ήταν μία λίστα που δημιουργήθηκε χωρίς κανένα κριτήριο αξιολόγησης των μέσων ενημέρωσης παρά μόνο το ένα είναι φιλικά προς το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Γκαρά
Νατάσα Γκαρά

Οι γυναίκες που χάνονται έχουν ονοματεπώνυμο δεν είναι απλά αριθμοί. Χάνονται λόγω της πατριαρχίας. Ο Συριζα-Π.Σ. έχουμε καταθέσει δύο φορές προς ψήφιση τροπολογία. Οι γυναικοκτονιες να έχουν όνομα και να ονομάζονται γυναικοκτονιες και όχι μόνο δολοφονίες. Τα αίτια της δολοφονίας είναι πολύ συγκεκριμένα και προέρχονται από την από την αίσθηση της εξουσίας που έχουν κάποιο άντρες πάνω στην ψυχή στο μυαλό και στο σώμα μιας γυναίκας.

Ένα φαινόμενο το οποίο το 2021 είναι απαράδεκτο. Είναι ένα φαινόμενο κοινωνικό, είναι φαινόμενο Παιδείας ,είναι φαινόμενο ακόμη και της οικογένειας. Ο σεβασμός στο συνάνθρωπό μας ανεξαρτήτου φύλου, είναι θέμα του σχολείου και θέμα εκπαίδευσης και θέμα κοινωνίας και θέμα οικογένειας. Κανένας άνθρωπος δεν έχει δικαίωμα πάνω στο σώμα κανενός άλλου. Πόσο μάλλον ένας άντρας πάνω στο σώμα μιας γυναίκας.

Με τη βοήθεια όλων να σπάσει η σιωπή για να σταματήσει το θλιβερό φαινόμενο.


Αρχική