Εκδήλωση με θέμα: Δημόσιο σύστημα υγείας και Περιφέρεια.  Αναπλ. Υπουρ. Υγείας κ Μίνα Γκάγκα και ο πρώην Υπουργ. Υγείας, Τομεάρχης Υγείας ΣΥΡΙΖΑ κ Ανδρέας Ξανθός. Παρασκευή 22/7 έναρξη live ώρα 18:45

Το Δημόσιο Σύστημα Υγείας & Περιφέρεια

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών & Σπάνιων Παθήσεων Ν. Έβρου «Μαζί για Ζωή» συνδιοργανώνει μαζί με την Ένωση Ασθενών Ελλάδας και την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης μια ξεχωριστή εκδήλωση.

Καλεσμένοι μας η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας κ Μίνα Γκάγκα και ο πρώην Υπουργός Υγείας, Τομεάρχης Υγείας ΣΥΡΙΖΑ κ Ανδρέας Ξανθός.

Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για τον Σύλλογο μας και την την περιοχή, που δέχτηκαν και οι δυο να παραβρεθούν κατόπιν προσκλήσεως μας για μια κοινή εκδήλωση.

YouTube player

Το Δημόσιο Σύστημα Υγείας & Περιφέρεια

Το θέμα μας θα είναι »Το Δημόσιο Σύστημα Υγείας & Περιφέρεια». Επίσης θα πραγματοποιηθεί και μια ανοιχτή συζήτηση, στην οποία θα δώσουμε τον λόγο στο κοινό, να θέση τα ερωτήματα του. Την ημέρα αυτήν ο ιατρός κ Χρήστος Λεβέντης και Αν. Γραμματέας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού ΝΔ, θα παραβρίσκεται στον χώρο, για να πραγματοποιηθεί λήψη δείγματος, για όσους το επιθυμούν, για την Δωρεά Μυελού των Οστών.


Αρχική