Π. Χρηστίδης: Πιστεύω πολύ στους Έλληνες. Πιστεύω πολύ στην Ελλάδα. Όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε σελίδαΠαύλος Χρηστίδης

Π. Χρηστίδης: Σήμερα η κυβέρνηση του κυρίου Μητσοτάκη, με την ανέμελη αντίληψη με την οποία κινείται κινδυνεύουμε να μας οδηγήσει πάλι σε μία ασύντακτη χρεοκοπία.

Ο Παύλος Χρηστίδης Δικηγόρος και Υποψήφιος Πρόεδρος Κιναλλ. Δηλώνει: Το νούμερο ένα που πρέπει να συζητήσουμε στο χώρο της κεντροαριστεράς είναι βρούμε τι πήγε στραβά; Η κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή άφησε τη χώρα στα όρια της ασύντακτης χρεοκοπίας.

Σήμερα η κυβέρνηση του κυρίου Μητσοτάκη, με την ανέμελη αντίληψη με την οποία κινείται κινδυνεύουμε να μας οδηγήσει πάλι σε μία ασύντακτη χρεοκοπία. Το δημόσιο χρέος έχει ξεπεράσει κατά πολύ τα ανεκτά όρια.

Χρειάζεται ουσιαστικές απαντήσεις. Άρα το πρώτο το οποίο πρέπει να δούμε είναι ότι έχουμε μία Κοινωνία βαθιά άνιση, βαθιά άδικη. 60% των συμπολιτών μας ζει με ποσά μέχρι 1.000 ευρώ υπόλοιπο 30% μέχρι 2.000 ευρώ και αυτό είναι κάτι το οποίο απαγορεύει στο μέσο Έλληνα να ονειρευτεί. Αυτό λοιπόν πρέπει να το ανατρέψουμε.

YouTube player
Παύλος Χρηστίδης Δικηγόρος. Υποψήφιος Πρόεδρος Κιναλλ.

Κοινωνική δικαιοσύνη.

Πρέπει να πάρουμε από αυτούς που έχουν πολλά για να στηρίξουμε αυτούς που έχουν ανάγκη. Θέλουμε ένα σταθερό φορολογικό σύστημα το οποίο ενισχύει το κοινωνικό κράτος και δίνει πρόσβαση σε παιδιά υγεία κοινωνική ασφάλιση σε όλους τους ανθρώπους.

Αυτούς θέλω να εμπνεύσω ξανά. Θέλω να τους ξανά φέρω στο προσκήνιο.

Τα τελευταία χρόνια κάποιοι πολιτικοί για να εξασφαλίσουν μία καρέκλα εξουσίας άλλαξαν κόμματα και αντιλήψεις σε μία νύχτα. Αυτό το γεγονός έστειλε σπίτι τους και είναι ανενεργοί σήμερα περίπου δύο εκατομμύρια πολίτες ψηφοφόροι, Που ονειρεύονταν μέσα από την πολιτική. Αυτούς θέλω να εμπνεύσω ξανά. Θέλω να τους ξανά φέρω στο προσκήνιο.

Το Πασοκ είχε ως στόχο να αναδιανείμει εξουσία να λογοδοτήσει και η εκάστοτε κυβέρνηση και τις επιλογές της.

Το Πασοκ είχε ένα σχέδιο λύσεων και ανατροπών που έδωσαν λύσεις στα πλατιά στρώματα της κοινωνίας. Το Πασοκ είχε ως στόχο να αναδιανείμει εξουσία να λογοδοτήσει και η εκάστοτε κυβέρνηση και τις επιλογές της. Με στόχο ο καθημερινος πολίτης να έχει πρόσβαση στην πληροφορία να έχει πρόσβαση στη δημοκρατία, Να έχει πρόσβαση σε αυτό το οποίο εμείς ονειρευόμαστε ως ένα πολιτικό σύστημα το οποίο το κρίσιμο ρόλο τον παίζει καθημερινός πολίτης.

Θέλω να ενώσω να ανανεώσω και να μεγαλώσω την παράταξη.

Εκατοντάδες άνθρωποι οι οποίοι υπέγραψαν και στήριξαν την υποψηφιότητά μου. Αυτό είναι κάτι το οποίο το θεωρώ πολύ μεγάλη μου τιμή και ευθύνη απέναντι σε μία παράταξη την οποία γνωρίζω πολύ καλά και θέλω να ενώσω να ανανεώσω και να μεγαλώσω .

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει χάσει το τρένο του ανοίγματος στην κοινωνία.

Ο κύριος Τσίπρας το φοβήθηκε τις “ανοικτές” διαδικασίες και το πλήρωσε πάρα πολύ ακριβά. Θεωρώ λάθος του κυρίου Τσίπρα που δεν προχώρησε μετά τις εκλογές του 19 σε μία εκ βάθρων λαϊκή νομιμοποίηση.

Η παράταξή μας φιλοδοξεί να παίξει το κεντρικό ρόλο στην κεντροαριστερά. Θέλουμε να δώσουμε κάτι διαφορετικό, κάτι εναλλακτικό το οποίο προφανώς δεν μπορεί να το δώσει στη χώρα είναι η κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη και το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και φυσικά δεν μπορεί να το δώσει ο ΣΥΡΙΖΑ αφού έχει ακόμη αγκυλώσεις.

Παύλος Χρηστίδης
Παύλος Χρηστίδης

Να διαμορφώσουμε μία πολύ μεγάλη παράταξη μία παράταξη η οποία θα αλλάξει η ζωή του Έλληνα

Να δούμε μπροστά και σε αυτό το μπροστά ένα κάλεσμα προς όλους . Μπορεί να απογοητεύτηκαν. Το ΠΑΣΟΚ πολλές φορές μπορεί να μην εκπληρώνε κάθε στόχο του. Μπορούμε όμως να διαμορφώσουμε μία πολύ μεγάλη παράταξη μία παράταξη η οποία θα αλλάξει η ζωή του Έλληνα και θα δημιουργήσει αυτό το κοινωνικό ασανσέρ το οποίο δημιούργησε και τη δεκαετία του 80 όπου όλοι ξέραμε ότι μπορούμε να βρούμε σε αυτό και να αλλάξουμε το βιοτικό μας επίπεδο.

Όποτε και αν γίνουν εκλογές πιστεύω ότι το εκλογικό αποτέλεσμα του ΠΑΣΟΚ θα είναι μία πολύ μεγάλη έκπληξη. Πιστεύω ότι θα υπάρξει ανατροπή του πολιτικού σκηνικού γιατί την κατάλληλη χρονική στιγμή πήραμε την πολιτική απόφαση να κάνουμε ανοιχτές διαδικασίες για την εκλογή προέδρου . Έμεινα, πάλεψα την περίοδο της παρακμής παράταξης. Ανήκω στη γενιά η οποία έμεινε και σήκωσε τη σημαία για να επιβιώσει παράταξη και είμαι στη γενιά η οποία σηκώνει τη σημαία για να δούμε και την προοπτική της παράταξης.

Στις Εθνικές εκλογές με δικό μας πρόγραμμα εξουσίας

Θέλω να γίνουμε ξανά πρωταγωνιστές. Θα πάμε στις Εθνικές εκλογές με δικό μας πρόγραμμα εξουσίας ακριβώς για να δώσουμε την πνοή που έχει ανάγκη η πατρίδα μας. Φτάνει πια με την πρώτη και τη δευτέρα στο κιβώτιο ταχυτήτων. Έχει έρθει η ώρα να ανεβάσουμε ταχύτητες, να ανεβάσουμε προσδοκίες και να δούμε την Ελλάδα να πρωταγωνιστεί ξανά. Στο συνέδριο θα κουβεντιάσουμε και θα αποφασίσουμε για όλα τα σύμβολα το όνομα και το πολιτικό μας Πλαίσιο.

Πιστεύω πολύ στους Έλληνες. Πιστεύω πολύ στην Ελλάδα. Νομίζω ότι όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε σελίδα.


Αρχική