Λάμπρος Παπαδής :Με πολιτικές τύπου Εβρεν Χότζα δεν προσεγγίζεις τους νέους σήμερα.Λάμπρος Παπαδής

Ο δημοσιογράφος Λάμπρος Παπαδής δημοσιογράφος κάνει πολιτικό σχόλιο από την εβδομάδα της παρουσίας των πολιτικών αρχηγών στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Ειδήσεις ενημέρωση Παπαδής
Eιδήσεις

Τα τελευταία 40 χρόνια η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης έχει γίνει ουσιαστικά ένα πολιτικό forum και ένα πολιτικό βήμα όπου οι κυβερνήσεις και οι αντιπολιτεύσεις ξιφουλκούν. Αυτό όλο το σκηνικό και με τις εντάσεις και τις διαδηλώσεις δεν βοηθούν την πόλη της Θεσσαλονίκης. Προσωπικά θα ήθελα η Διεθνής Έκθεση να λειτουργεί ευεργετικά για την οικονομία της Θεσσαλονίκης και την κοινωνία της.

YouTube player
Λάμπρος Παπαδής δημοσιογράφος

Στις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού ευημερούν τα νούμερα, προσωπικά θέλω να ευημερούν και οι άνθρωποι. Το όριο των 800 χιλιάδων για τη μεταβίβαση περιουσίας δεν με αφορά και το ιδιο συμβαίνει και για τους πολλούς πολίτες. Αφορα τους ελάχιστους… λίγους. Η εξαγγελία που αφορούσε Gigabyte στους νέους και έγινε σε μία προσπάθεια να προσελκύσει τους νέους ψηφοφόρους. Όμως στις ηλικίες αυτές η ανεργία καλπάζει και η όλη αντιμετώπιση από τον κύριο Μητσοτάκη θυμίζει πρακτικές Χότζα στην Αλβανία όπου έλεγαν τότε οι Αλβανοί εμείς κάνουμε ότι δουλεύουμε και αυτοί κάνουν πως μας πληρώνουν. Τα μέτρα αυτά για τους νέους ανθρώπους δεν έχουν αναπτυξιακό χαρακτήρα.

Ο Λάμπρος Παπαδής , θεωρεί βασικό στοιχείο των εξαγγελιών του Αλέξη Τσίπρα ήταν η ανάγκη παραγωγής πλούτου στη Χώρα. Η πρόταση του είχε πυρήνα ένα σχέδιο ανάπτυξης και παραγωγής πλούτου για να μπορέσει η χώρα να ξεφύγει από την μέγγενη του χρέους. Με πολιτικό πρόσημο την δίκαιη κατανομή των βαρών και του οφέλους στην κοινωνία από την εφαρμογή του σχεδίου αυτού. “Προσγειωμένος” και ρεαλιστής παρουσιάστηκε ο Αλέξης Τσίπρας και την Πολιτική κατάσταση στη Χώρα.


Αρχική