ΔαρούσηςΔημ. Δαρούσης
Τοπικα Νεα Δαρούσης
Τοπικά Νέα

Δημήτρης Δαρούσης Αντιδήμαρχος Τυχερού στον Δήμο Σουφλίου

Ο Δημήτρης Δαρούσης Αντιδήμαρχος Τυχερού στον Δήμο Σουφλίου, αναφέρεται στην μεγάλη επιτυχία της προσπάθειας του δήμου Σουφλίου για την δημιουργία τμήμα των δημόσιου ΙΕΚ στο δήμο Σουφλίου.

Η κεντρική ιδέα της προσπάθειας του Δημάρχου ήταν να μπει στο “κάδρο” της δημιουργίας εκπαιδευτικών δομών ΑΕΙ και ΙΕΚ ο Δήμος Σουφλίου.

Με τη δημιουργία υποκαταστήματος του ΙΕΚ Διδυμοτείχου με δύο τμήματα υλοποιείται μερικώς ο στόχος. Το τμήμα σηροτροφίας αποτελεί ένα σημαντικότατο βοήθημα για την εξειδίκευση των εργαζομένων και των επαγγελματιών στο χορό του μεταξιού. στην πρωτεύουσα του μεταξιού στην Ελλάδα που είναι το Σουφλί .

Το τμήμα μελισσοκομίας θα βοηθήσει με επιπλέον γνώσεις και εξειδίκευση τους πολλούς νέους που ασχολούνται με τη μελισσοκομία στην περιοχή και σε συνδυασμό με τη δημιουργία του μελισσοκομικού πάρκου θα δώσει μία άλλη διέξοδο στην επαγγελματική τους κατάρτιση και στον επαγγελματικό προσανατολισμό. Σημαντική βοήθεια σε όλα τα παραπάνω θα είναι η λειτουργία των προγραμμάτων αγροτικής ανάπτυξης για νέους αγρότες και αγροτικές επιχειρήσεις.

YouTube player
Δημήτρης Δαρούσης Αντιδήμαρχος Τυχερού στον Δήμο Σουφλίου

Σαν νέος αντιδήμαρχος Τυχερού θα συνεχίσω από εκεί που σταμάτησε ο προηγούμενος. Δυστυχώς η προηγούμενη δημοτική αρχή εγκατέλειψε υποδομές τουριστικού ενδιαφέροντος και υποβάθμιση ουσιαστικά το τυχερό. Στόχος μας να κρατήσουμε ζωντανό το Τυχερό. Μην ξεχνάμε ότι σαν Δήμος έχει βραβευτεί και από την Ακαδημία Αθηνών για την πρωτοποριακή του λειτουργία και τις καινοτόμες δράσεις .


Αρχική