Βασίλης Χαλκιάς :Για την Ολυμπιάδα ήταν εξαιρετικά δύσκολη χρονιά καταφέραμε όμως τα κορίτσια να βγουν πρώτα στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Μιλούν οι παίκτριες της Ολυμπιάδας για την εμπειρία τους τη χρονιά που πέρασε με την καραντίνα. Την μεγάλη επιτυχία τους να είναι πρωταθλήτριες της Ενωσης Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης. Αντιμετώπισαν ψύχραιμα και χωρίς φόβο την διαδικασία των μπαραζ. Δείχνουν το ήθος και την ευγένια τους αναγνωρίζοντας ότι η ομάδα που τους κέρδισε ήταν καλύτερη.

YouTube player
Η ομάδα μπάσκετ κορασίδων της Ολυμπιάδας Αλεξανδρούπολης πρωταθλήτρια στην Ένωση Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.

Μιχάλης Γιαβρίδης προπονητής της ομάδας μπάσκετ κορασίδων στην Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης δηλώνει: Η ομάδα μπάσκετ κορασίδων της Ολυμπιάδας Αλεξανδρούπολης πρωταθλήτρια στην Ένωση Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης. Συμμετοχή στους ημιτελικούς πρόκρισης για το πανελλήνιο πρωτάθλημα, με συμμετοχή ομάδων από έξη Ενώσεις. Τα κορίτσια της Ολυμπιάδας, παρά του ότι πολλά από αυτά είναι στην κατηγορία των νεανίδων έκαναν μία εξαιρετική εμφάνιση και κατέλαβαν τη δεύτερη θέση.

Βασίλης Χαλκιάς Πρόεδρος Ολυμπιάδας: Εξαιρετικά δύσκολη χρονιά καταφέραμε όμως τα κορίτσια να βγουν πρώτα στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ Δύσκολη η συνέχεια τεράστιο πρόβλημα η έλλειψη γηπέδου. Δεν γίνεται να παίρνουμε το πρωτάθλημα της Ένωσης και στο γήπεδο που έχουν τα κορίτσια έδρα να μην έχουν ούτε μισή ώρα προπόνηση τη βδομάδα. Είναι σαν να παίζουν εκτός έδρας. Για την επόμενη χρονιά κάνουμε συλλογική και οργανωμένη προσπάθεια για όλα τα τμήματα εστιάζουμε περισσότερο στα κορίτσια. Δυστυχώς είμαστε στο “βλέποντας και κάνοντας” δεν μπορεί κανείς να προβλέψει τίποτα με τις συνθήκες αυτές.


Αρχική