Η ΑΕΚ Μάκρης ανακοίνωσε τον Λάζαρο Μπογιάννη για την τεχνική ηγεσίαΗ ΑΕΚ Μάκρης ανακοίνωσε τον Λάζαρο Μπογιάννη για την τεχνική ηγεσία

Η ΑΕΚ Μάκρης γυρίζει σελίδα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ανακοινώνοντας τον Λάζαρο Μπογιάννη ως νέο προπονητή της ομάδας.

Παράλληλα, η διοίκηση γνωστοποίησε πως ο σύλλογος θα αγωνιστεί τη σεζόν 2026-27 στο Β’ τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Έβρου, με στόχο τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου.

Ο Λάζαρος Μπογιάννης είναι ιδιαίτερα γνωστός στην τοπική ποδοσφαιρική κοινωνία, έχοντας διαγράψει πορεία ως ποδοσφαιριστής, ενώ τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιήθηκε με επιτυχία στην προπονητική, κυρίως στις αναπτυξιακές ηλικίες και στα παιδικά πρωταθλήματα.

Η διοίκηση της ΑΕΚ Μάκρης καλωσορίζει τον νέο της προπονητή και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, εκφράζοντας την αισιοδοξία ότι η συνεργασία θα συμβάλει στην επίτευξη των στόχων της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.