Η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής προχώρησε στην ενίσχυση του προπονητικού της επιτελείου, ανακοινώνοντας την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιώργο Σιαντίδη, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας του συλλόγου για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Παράλληλα, ο έμπειρος προπονητής θα έχει την ευθύνη της αγωνιστικής καθοδήγησης και της ανάπτυξης των τμημάτων Κορασίδων και Παγκορασίδων, με στόχο τη συστηματική εξέλιξη των νεαρών αθλητριών και τη διατήρηση της αναπτυξιακής φιλοσοφίας που ακολουθεί η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής.
Ο Γιώργος Σιαντίδης κατάγεται από την Ορεστιάδα και διαθέτει σημαντική διαδρομή στο ελληνικό βόλεϊ. Ως αθλητής αγωνίστηκε στη θέση του κεντρικού, φορώντας τη φανέλα ιστορικών συλλόγων, όπως ο Α.Ο. Ορεστιάδας, ο Ο.Π. Ρεθύμνου, ο Α.Σ.Π. Μουδανιών και ο Α.Ο. Παλλήνης, αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες από τα εθνικά πρωταθλήματα.
Με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής του καριέρας στράφηκε στην προπονητική, επενδύοντας στην εκπαίδευση και την ανάπτυξη νεαρών αθλητών και αθλητριών, με έντονη παρουσία στον χώρο του βόλεϊ της περιοχής του Έβρου.
Στην Αθλητική Ένωση Κομοτηνής εκφράζουν την πεποίθηση ότι η εμπειρία, οι γνώσεις και η αγάπη του για το άθλημα θα συμβάλουν ουσιαστικά τόσο στην πορεία της γυναικείας ομάδας όσο και στην περαιτέρω ενίσχυση των τμημάτων υποδομής.
Με τη συγκεκριμένη προσθήκη, ο σύλλογος συνεχίζει τον σχεδιασμό του ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς, θέτοντας ως βασικούς στόχους την αγωνιστική πρόοδο, την αξιοποίηση των νεαρών αθλητριών και τη δημιουργία ισχυρών βάσεων για το μέλλον του γυναικείου βόλεϊ στην Κομοτηνή.