Θεόδ. Βουρδόλης: Υπηρετώ όλα τα αθλήματα και όλες τις ομάδες. Τα γεμάτα γήπεδα από αθλητές ο στόχος. Σάββατο 3/7 οι Legents 2004 στην Αλεξ/πολη.
Βουρδόλης Θ.

Θεόδωρος Βουρδόλης Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Πολιτισμού, Παιδείας, Εθελοντισμού Νεολαίας και Φιλοζωίας, στον Δήμο Αλεξανδρούπολης. Απευθύναμε πρόσκληση στους θρύλους της ποδοσφαιρικής ομάδας του Euro 2004 και με τη στήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος αποδέχτηκαν να έρθουν και το Σάββατο στις 3 του μηνός Ιουλίου θα γίνει μία εκδήλωση στο στάδιο Φώτης Κοσμάς όπου θα μετέχουν και μικροί αθλητές των ομάδων της περιοχής μας της Κ12 κατηγορίας. Η επιλογή των ομάδων έγινε από τους υπεύθυνος των θρύλων του 2004. Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης συνδιοργανώνει και στηρίζει οργανωτικά την εκδήλωση. Μετά από πρόταση του δημάρχου Γιάννη Zαμπούκη είμαστε σε μία διερεύνηση με τους διοργανωτές της εκδήλωσης να γίνεται η εκδήλωση αυτή κάθε χρόνο στην Αλεξανδρούπολη.

YouTube player
Θεόδωρος Βουρδόλης Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Πολιτισμού, Παιδείας, Εθελοντισμού Νεολαίας και Φιλοζωίας, στον Δήμο Αλεξανδρούπολης.

Είμαι αντιδήμαρχος αθλητισμού και από τη θέση αυτή που μου εμπιστεύτηκε ο δήμαρχος υπηρετώ όλα τα αθλήματα και όλες τις ομάδες. Μου είναι αδιανόητο να κάνω διαχωρισμούς. Στόχος μου είναι να γεμίζουν τα γήπεδα και τα νέα παιδιά να ασχολούνται με τον αθλητισμό για να βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής τους. Έχουμε ζητήσει οι αθλητικές εξετάσεις των Συνοριοφυλάκων και τον ΕΠΟΠ να γίνονται κάθε χρόνο στην Αλεξανδρούπολη.

Στόχος μας είναι η αύξηση της αθλητικής δραστηριότητας και η δημιουργία προτύπου για τα νέα παιδιά.

Υπήρχε το γραφείο εθελοντισμού στο δήμο το οποίο ουσιαστικά όμως δεν λειτουργούσε. το οργανώσαμε σε μία νέα βάση και υπάρχει πλέον και ψηφιακή πλατφόρμα μπορεί κάποιος να δηλώσει εθελοντής. Επικαιροποίησαμε με τις λίστες των εθελοντών του πολύκοινωνικού, της φιλοζωίας και του γραφείου εθελοντισμού. έτσι δημιουργήθηκε ένα μεγάλο μητρώο το οποίο μπορούμε πλέον να διαχειριζόμαστε καλύτερα. 10 με τόνο και άριστη οργάνωση πήραμε στους αγώνες στίβου που διοργανώσαμε το Μάιο. η επίδοση αυτή Οφείλεται κυρίως στους εθελοντές μας και τη στήριξη του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Με την Ελπίδα της ύφεσης της πανδημίας σχεδιάζουμε πολλές και σημαντικές δράσεις για το καλό των δημοτών του δήμου Αλεξανδρούπολης και των αθλητών μας.


Αρχική