Κ. Αργυρός

Ο Κώστας Αργυρός δημοσιογράφος, σχολιάζει και αναλύει την κατάσταση στη χώρα μετα τις καταστροφικές πυρκαγιές. Αίτια και αιτίες. Προσπάθειες και παραλήψεις. Όταν κάποιοι μίλησαν για τη κλιματική αλλαγή. Να μην ξεχνάμε ότι και η παράταξη αυτή που εκπροσωπεί ο κύριος Μητσοτάκης δηλαδή η Ευρωπαϊκή ας πούμε Χριστιανοδημοκρατία κεντροδεξιά κορόιδευε πριν 10-15 χρόνια . Οι φωτιές και οι πυρκαγιές δεν σβήνουν μετά γκλοπς Έκαψαν την Ελλάδα με 2 μποφόρ. argyros

YouTube player
Αυτή είναι η Ελλάδα και δεν θα αλλάξει ποτέ ένας λαός νομίζω χωρίς μνήμη

Προσπάθησαν να χειριστούν όλη την κατάσταση καθαρά επικοινωνιακά όσο μπορούσαν , γιατί είχαν εξαφανιστεί όπως θυμάσαι.. Eτσι δεν υπήρχε ούτε κυβερνητική εκπρόσωπος ούτε υπουργοί.

Πάντα να κάνουν αυτή τη μακάβρια σύγκριση με το Μάτι, που συνεχίζω να πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ χυδαίο. Συνεχίζουν να κάνουν πολιτική πάνω σε πτώματα. Θα σου βγάζουν το σπίτι κίτρινο πράσινο ή κόκκινο δηλαδή μπορεί να το σπίτι μου είναι πράγματι σε κατάσταση τραγική και να σου λένε δεν είναι ολική η καταστροφή να πάρεις το 60% της αξίας.

Όπως είναι γνωστό στην Ελλάδα έχουμε μνήμη χρυσόψαρου, έχεις ακούσει κανέναν να έχει πάει και να ρωτήσει τι γίνεται στην Καρδίτσα στις πλημμύρες και έχεις ακούσει κανέναν να με έχει πάει στη Σάμο όπου και εκεί είχε πάει γενναιόδωρα ο Πρωθυπουργός και υποσχέθηκε. Έχει πάει κανείς στη Σάμο?

Το Ταμείο Ανάκαμψης εγώ το λέω ταμείο παράκαμψης της πραγματικότητας .Ταμείο παράκαμψης της κοινωνίας. Έχουν πει όλοι ότι αυτό το ταμείο ουσιαστικά θα δώσει κάποια λεφτά στους μεγάλους είτε για να προωθήσουν ψηφιακά έργα είναι για να προωθήσουν αυτό που λένε πράσινη ανάπτυξη που έχει ένα πάρα πολύ συγκεκριμένο χαρακτήρα οι μικρομεσαίοι θα πάρουν φράγκο είχαν πάρα πολύ λίγοι αυτοί που θα πάρουν χρήματα καμία σοβαρή αναδιοργάνωση δεν υπάρχει σε αυτό το ταμείο ανάκαμψης.

Αυτή είναι η Ελλάδα και δεν θα αλλάξει ποτέ ένας λαός νομίζω χωρίς μνήμη


Αρχική