Ο δημοσιογράφος Κώστας Αργυρός , σχολιάζει και αναλύει την συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν. Την παρουσία του Προέδρου Μπάιντεν στην σύνοδο του ΝΑΤΟ και την συνάντηση με τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Πολιτικός ελιγμός η στάση του Ερντογάν. Λάθος ο χειρισμός στο θέμα της Λιβύης βιαστήκαμε να διαλέξουμε στρατόπεδο. Υπήρχαν πιέσεις και στις δύο χώρες να καθίσουν στο τραπέζι του διαλόγου.

Σημαντική η παρουσία του προέδρου Biden στο ΝΑΤΟ και στην Ευρώπη δείχνει τον ηγετικό ρόλο που θέλει να αναλάβει. Ηνωμένες Πολιτείες θέλουν να περάσουν στον κόσμο ότι δεν έχουν παραδώσει τα σκήπτρα του πλανητάρχη . Για το λόγο αυτό προσπάθησαν να οριοθετήσουν τη σχέση τους με την Ρωσία και να κινηθούν στην ανάσχεση του επεκτατισμού που φαίνεται ότι έχει η Κίνα. Κοινός τόπος και των δύο υπερδυνάμεων ήταν να σταλεί ένα μήνυμα προς την Κίνα.

YouTube player
Κώστας Αργυρός δημοσιογράφος

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Εποχή έχει να κάνει και με την τοποθέτηση του πρωθυπουργού ότι τα άστρα είναι ευθυγραμμισμένα για την οικονομία. Παράξενη εντύπωση δημιουργεί το να μιλάμε στην Ελληνική Βουλή με όρους αστρολογίας!!

Τραγικοποίηση και γελοιοποίηση της πολιτικής ταυτόχρονα το εργασιακό νομοσχέδιο. Δυστυχώς οι πολίτες όταν ψηφίζουν κόμμα δεν διαβάζουν το πρόγραμμα του. Οι ευρωπαϊκοί θεσμοί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την Ελλάδα ο esm μίλησε για επιστροφή στη λιτότητα.