Π. Χρηστίδης: Η ταυτότητά μας είναι του δημοκρατικού σοσιαλισμού, της ευρύτερης κεντροαριστεράς

Π. Χρηστίδης: Πιστεύω πολύ στην αυτονομία του κινήματος αλλαγής και του ΠΑΣΟΚ. Ήρθε η ώρα να γίνουμε ξανά πρωταγωνιστές.

Δήλωση του Παύλου Χρηστίδη στην Αλεξανδρούπολη 24/11/2021

Δεν είμαι εδώ ξέρετε για να βάλω το ΕΓΩ πάνω από το ΕΜΕΙΣ. Είμαι εδώ ακριβώς για να εκφράσω την ανάγκη μιας νέας συλλογικότητας η οποία πρέπει να οδηγήσει το ΠΑΣΟΚ σε μία πολύ μεγάλη νίκη.

Η ταυτότητά μας είναι του δημοκρατικού σοσιαλισμού, της ευρύτερης κεντροαριστεράς, της Προοδευτικής παράταξης. Σήμερα τι θέλει όποιος νιώθει προοδευτικός και Δημοκρατικός πολίτης;

Να μην πηγαίνει χαμένη η φορολογία του, να μην πηγαίνει χαμένη η Ασφαλιστική εισφορά που πληρώνουν, να μην πηγαίνουν χαμένες οι ευκαιρίες στους νέους ανθρώπους. Θα έρθουν δισεκατομμύρια τα επόμενα χρόνια από την Ευρώπη, αλλά αυτά τα δισεκατομμύρια δεν θα πάνε στους μικρομεσαίους.

Εδώ λοιπόν να δούμε πως αποκαθιστούμε τις ανισότητες σε όλες τις γενιές, στους συνταξιούχους οι οποίοι υπέστησαν πολύ μεγάλη μείωση τα προηγούμενα χρόνια Στους ασθενείς, τους αυτοαπασχολούμενους, τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες.

YouTube player
Παύλος Χρηστίδης Δικηγόρος. Υποψήφιος Πρόεδρος Κιναλλ.

Περιοδεύοντας σε όλη την Ελλάδα διαπιστώσαμε την συμμετοχή ανθρώπων οι οποίοι είναι καθημερινοί άνθρωποι. Οι οποίοι έχουν διάθεση όρεξη, να συμβάλουν στην προσπάθεια Αναγέννησης του ΠΑΣΟΚ με όρους 2021.

Έχοντας το βλέμμα στραμμένο μπροστά Επομένως είναι δική μας υποχρέωση και κομμάτι της δικής μου ατζέντας η ανανέωση του περιεχομένου. Με πολιτικές προτάσεις . Ενότητα της παράταξης και φυσικά η διεύρυνση της.

Υπάρχουν πολίτες που πιστεύουν ότι στην πολιτική είναι λίγο πολύ όλοι το ίδιο. Δεν είμαστε όλοι το ίδιο και αυτός είναι ο στόχος της δικιάς μου υποψηφιότητας είναι , να αναδείξει ότι οι πολιτικοί είναι εδώ για να βελτιώνουν τη ζωή των συμπολιτών μας. Είναι εδώ γιά να βάλουν στο επίκεντρο των εξελίξεων τον άνθρωπο και όχι τα μικροσυμφέροντα τα οποία πολλές φορές οι πολιτικοί έχουν μεταξύ τους.

Δεν είναι ζήτημα της συγκυβέρνησης. Η συζήτηση περί συνεργασιών είναι ένα ζήτημα που έχει να κάνει με τις ανάγκες των πολιτών. Σήμερα ο πολίτης έχει τη δυνατότητα να μας κρίνει. Αλλά και να μας συγκρίνει όλους και να αναλογιστεί ποιος είναι μία πραγματική Προοδευτική λύση για τον τόπο και οποίος εκμεταλλεύτηκε την Ελπίδα του έδωσαν πολύ και στα προηγούμενα χρόνια και να αξιοποιήσει αλλότρια συμφέροντα.

Χρηστίδης
Παύλος Χρηστίδης συνάντηση με εκπροσώπους του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξ/πολης

Το κλειδί της υπόθεσης ενώ είναι να αφουγκραστούμε τους πολίτες.


Αρχική