Ειδήσεις ενημέρωση φοιτητές
Eιδήσεις

Με τα πάντα και μεταξύ άλλων και τη φοιτητική ζωή να έχει παγώσει για μεγάλο χρονικό διάστημα και με δεδομένο ότι το εμβόλιο είναι πλέον διαθέσιμο σε όλους, οι φοιτητές του ΑΠΘ έφτιαξαν ένα βιντεάκι στο οποίο εξηγούν ακριβώς αυτό: Γιατί εμβολιάστηκαν. Με χιούμορ και με τον τρόπο τους.

Στο βίντεο για τον εμβολιασμό πρωταγωνιστούν φοιτητές του ΑΠΘ, υπογραμμίζοντας τον καταλυτικό ρόλο του εμβολίου για την επιστροφή στην κανονικότητα και εν προκειμένω για την επιστροφή στη φοιτητική ζωή όπως την γνώριζαν όλοι προ πανδημίας.

Μια από τις πρωταγωνίστριες του βίντεο, η Εύα Σαββίδου, τελειόφοιτη της Ιατρικής σχολής του ΑΠΘ μίλησε στο GRTimes.gr και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δημιούργησαν αυτό το βιντεάκι.

«Θέλαμε να αναδείξουμε πώς βιώσαμε πτυχές της καθημερινότητας στη διάρκεια της καραντίνας. Τι μας έλειψε από τα μαθήματα, από την επαφή με τους συμφοιτητές μας, με τους καθηγητές, με τους φίλους μας. Και να περάσουμε με διασκεδαστικό τρόπο ένα μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού χωρίς να εξαναγκάζουμε κάποιον να κάνει το εμβόλιο».

Η ίδια εμφανίζεται στο βίντεο να κάνει ένεση σε ένα… πορτοκάλι, πρακτική που «όντως ακολουθήθηκε στο μάθημα διδασκαλίας των ενέσεων για τους φοιτητές Ιατρικής».

Να σημειωθεί ότι όπως έχει ανακοινωθεί οι ανεμβολίαστοι φοιτητές θα επιστρέψουν στο πανεπιστήμιο κάνοντας δύο τεστ την εβδομάδα που θα πληρώνουν από την τσέπη τους.

YouTube player
Φοιτητές του ΑΠΘ εξηγούν σε ένα βίντεο γιατί εμβολιάστηκαν

Πηγή: matrix24.gr


Αρχική