Απ. Παλακίδης: Ο τουρισμός φέτος θα πάει καλύτερα από πέρσι. Υπάρχει αισιοδοξία και ελπίδα.

Απόστολος Παλακίδης Πρόεδρος συνδέσμου Ξενοδόχων Θράκης. Η τουριστική σεζόν ξεκίνησε καλά.

Θετικά τα μηνύματα από την επισκεψιμότητα στην περιοχή της Θράκης το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Λύθηκαν τα προβλήματα στις εισόδους της χώρας με τη Βουλγαρία στην περιοχή της Θράκης. H ροή των επισκεπτών γίνεται κανονικά.

Φέτος θα πάμε καλύτερα από πέρσι υπάρχει αισιοδοξία και ελπίδα. Είναι συνταγματικό δικαίωμα και προσωπική ελευθερία του κάθε εργαζόμενου να εμβολιαστεί.

Ο εμβολιασμός στους εργαζόμενους του τουρισμού προχωρά κανονικά χωρίς προβλήματα και καθυστερήσεις από την Πολιτεία.

YouTube player
Απόστολος Παλακίδης Πρόεδρος συνδέσμου Ξενοδόχων Θράκης.

Υπάρχει ανάγκη δημιουργίας ψηφιακής πλατφόρμας, όπου θα αναρτώνται τα προγράμματα πολιτιστικών εκδηλώσεων και δράσεων όλων των δήμων της Θράκης. Υπάρχει ανάγκη συντονισμού της προβολής για να μπορούν τα ξενοδοχεία να ενημερώνουν τους πελάτες. Ο σύνδεσμος ξενοδόχων Θράκης μετέχει σε πρόγραμμα internet με τον αντίστοιχο σύνδεσμο της Βουλγαρίας και επίσης σε συνεργασία με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης θα οργανώσουν σεμινάρια για τη δημιουργία τουριστικής συνείδησης. 30 δράσεις τη χρονιά που μας πέρασε καταγράφηκαν στη γενική συνέλευση του συνδέσμου ξενοδόχων Θράκης. Εργαζόμαστε για την προώθηση και την οργάνωση του τουριστικού προϊόντος στη Θράκη. Στηρίζουμε τους δήμους για τη φιλοξενία Fundreams και την διευκόλυνση τους για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής.Αρχική