Σε μια μεγάλη αντίφαση έχει υποπέσει το ΚΙΝΑΛ:

Από τη μια υπερψηφίζει μαζί με τη Νέα Δημοκρατία την τροπολογία της κυβέρνησης για υποχρεωτικό εμβολιασμό για τους άνω των 60 ετών, με πρόστιμο 100 ευρώ τον μήνα για όποιον δεν συμμορφωθεί.

Από την άλλη οι ανεμβολίαστοι θα μπορεί να ψηφίζουν στις εσωκομματικές εκλογές της 5ης και 12ης Δεκεμβρίου, χωρίς τεστ! Στην απόφαση, μάλιστα, αυτή δεν διαφώνησε κανένας από τους έξι υποψηφίους, ούτε καν εκείνος που διέρρεε πως στις συγκεντρώσεις που κάνει δεν δέχεται κανέναν ανεμβολίαστο, ακόμα και αν έχει κάνει τεστ!

ΚΙΝΑΛ
Κίνημα Αλλαγής

Η ηγεσία της Χαριλάου Τρικούπη και όλοι οι υποψήφιοι, δείχνουν πως θυσιάζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα μπροστά στην κομματική ανάγκη να πετύχουν μεγάλη συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές. Αντιθέτως, εάν δεν υπερψήφιζαν την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας θα ξεσπούσε νέος εμφύλιος στο εσωτερικό του κόμματος λίγο πριν τις εσωκομματικές εκλογές.

Προσωπικά δεν είμαστε σίγουροι πως αν ζούσε η Φώφη Γεννηματά το ΚΙΝΑΛ θα επέλεγε να ψηφίζουν χωρίς τεστ οι ανεμβολίαστοι. Σταματούμε όμως εδώ, καθώς η κάθε καλόπιστη τοποθέτηση μπορεί να εκληφθεί από κάποιους και ως παρέμβαση στις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής!

Πηγή: ieidiseis.gr


Αρχική