Στ.Κελέτσης: Εικάζουμε μυστική συμφωνία  Βουλγαρίας- Τουρκίας για μετανάστες. Μένω Βουλευτής….Στ. Κελέτσης

Σταύρος Κελέτσης βουλευτής Έβρου Νέα Δημοκρατία

Σε ότι αφορά την επιτροπή διερεύνησης για τον Νίκο Παππά πετύχαμε πρώτα να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία στον προβλεπόμενο χρόνο. Ο βασικός μου στόχος ήταν έχουμε δίκαιο αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι το πόρισμα ήταν ένα δίκαιο και αντικειμενικό πόρισμα μέσα στα χρονικά πλαίσια που μας τέθηκαν. Από εκεί και μετά το λόγο έχουνε οι δικαστικές αρχές.

Το πρόβλημα με τον ΣΥΡΙΖΑ στο προσφυγικό είναι οι χαλαρές πολιτικές αντιλήψεις που είχαν. Με το νέο προσφυγικό νόμο κλείσαμε όλα τα νομικά παράθυρα που υπήρχαν την ευθύνη διαχείρισης έχει πλέον η αστυνομία για τις απελάσεις κτλ. Έχουμε διακηρύξει δημόσια ότι θέλουμε η διαχείριση του μεταναστευτικού να γίνεται με πιο αυστηρό τρόπο. Υπάρχει πρόβλημα εισροής μεταναστών από Βουλγαρία. Εικάζουμε πιθανότητα μυστικής συμφωνίας μεταξύ Βουλγαρίας και Τουρκίας για την διέλευση μεταναστών από την Τουρκία στη Βουλγαρία και από τη Βουλγαρία στην Ελλάδα. Η Ελλάδα εχει αναλάβει διπλωματικές πρωτοβουλίες για να σταματήσει αυτό το “ρεύμα” .

YouTube player
Σταύρος Κελέτσης βουλευτής Έβρου Νέα Δημοκρατία

Είναι δεδομένο ότι η παρουσία νέων φοιτητών σε μία πόλη αναβαθμίζει πολιτισμικά την πόλη αυτή. Ομως δεν μπορούμε να βλέπουμε την ανάπτυξη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σαν ένα μέτρο τόνωσης της τοπικής οικονομίας. Έχω προσωπική δέσμευση της υπουργού να διερευνήσει το θέμα των ειδικών βάσεων εισαγωγής στην κατεύθυνση θεραπείας του προβλήματος.

Κελέτσης
Στ. Κελέτσης

Δεν θα με ενδιέφερε καμία εμπλοκή μου στην τοπική αυτοδιοίκηση δοκίμασα στο παρελθόν μετά από παράκληση του τότε Πρωθυπουργού Κωνσταντίνο Καραμανλή εκτελώντας το κομματικό μου καθήκον δεν θα το ξαναέκανα για κανέναν λόγο. Έχω επικεντρωθεί στο κοινοβουλευτικό μου έργο.


Αρχική