Β.Δέλκος:Philoxenia 2021. Visit AXD.Ο Δήμος Αλεξ/πολης είναι υγειονομικά ένας ασφαλής προορισμός.Βασίλης Δέλκος

Β.Δέλκος: Έχουμε δώσει δυναμικό παρών στην Philoxenia – Hotelia 2021

Ο Πρόεδρος της ΤΙΕΔΑ βρίσκεται στο περίπτερο του δήμου Αλεξανδρούπολης στην Philoxenia – Hotelia 2021 Μας ενημερώνει για την όλη προσπάθεια προβολής του Δήμου Αλεξανδρούπολης στην έκθεση Filoxenia 2021.

Στις τρεις μέρες που διαρκεί η έκθεση ο Βασίλης Δέλκος διαπιστώνει σημαντικό ενδιαφέρον και παρουσία από κόσμο. Επίσης πολλοί επιχειρηματίες του τουρισμού έδειξαν ενδιαφέρον για το περίπτερο του Δήμου της Αλεξανδρούπολης. Ζήτησαν ενημέρωση και εκφράστηκαν θετικά και με πολύ καλά λόγια για την παρουσίαση και την ενημέρωση που τους δόθηκε.

Σημαντική βοήθεια για την ενημέρωση των πολιτών αλλά και των επαγγελματιών του τουρισμού έδωσαν οι εφαρμογές VR 360. Όπου με εικονική ψηφιακή περιήγηση έκαναν βόλτα στο Δέλτα του Έβρου, είδαν το Φάρο της Αλεξανδρούπολης στο το εσωτερικό του και διάφορες άλλες όμορφες περιηγήσεις σε σημαντικά ιστορικά και λαογραφικά σημεία του Δήμου της Αλεξανδρούπολης.

YouTube player
Βασίλης Δέλκος δημοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος της Τ.Ι.Ε.Δ. Αλεξ/πολης (Τουριστική Επιχείρηση Δήμου Αλεξ/πλης)

Σαν νέα Δημοτική αρχή εφαρμόζουμε μία στρατηγική εξωστρέφειας. Με στόχο να κάνουμε γνωστό το Δήμο της Αλεξανδρούπολης πανελλήνια και παγκόσμια. Το moto μας είναι Visit AXD. Επισκεφτείτε την Αλεξανδρούπολη. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα καινούργιο brand με το Visit AXD.

Έχουμε δημιουργήσει και ένα application με το όνομα Visit AXD. Στόχος μας είναι να συμμετέχουμε σε εκθέσεις τουριστικής προβολής σε Ελλάδα και εξωτερικό. Θέλουμε να κάνουμε γνωστό το Δήμο της Αλεξανδρούπολης σε όσο μεγαλύτερο βαθμό γίνεται.

Βασίλης Δέλκος
Βασίλης Δέλκος

Ο Βασίλης Δέλκος δηλώνει: Προσωπικός μου στόχος είναι η βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας των ιαματικών Λουτρών.

Από την αρχή της πανδημίας ο Δήμος Αλεξανδρούπολης πήρε όλα τα απαραίτητα μέτρα που προστάζουν Υγειονομικά πρωτόκολλα για την προστασία των δημοτών και των επισκεπτών του Δήμου. Όλοι οι επαγγελματίες της εστίασης και του τουρισμού συμμορφώθηκαν με τα μέτρα αυτά και παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους επισκέπτες.

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης είναι υγειονομικά ένας ασφαλής προορισμός. Από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου είναι η πρώτη φορά ο Δήμος Αλεξανδρούπολης συμμετέχει σε μία τουριστική έκθεση.

Έχουμε δώσει δυναμικό παρών στην Philoxenia – Hotelia 2021


Αρχική