Ν. Γκαρά:”Η κυβέρνηση προσπαθεί να χρηματίσει και να χειραγωγήσει την ενημέρωση των πολιτών.Νατάσα Γκαρά

Ν. Γκαρά: «Η εξεταστική Επιτροπή θα αποκαλύψει την κυβερνητική χειραγώγηση των ΜΜΕ και τη σπατάλη δημοσίου χρήματος»

Η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νατάσα Γκαρά Αναφέρεται απολογιστικά στις επισκέψεις στην περιοχή του Έβρου του Τομεάρχη αγροτικής ανάπτυξης και πρώην Υπουργού Γεωργίας Σταύρο Αραχωβίτη, τον Τομεάρχη άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θοδωρή Δρίτσα και του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξη Τσίπρα.

Με το Σταύρο Αραχωβίτη επισκεφτήκαμε την περιοχή του Ερυθροποτάμου Διδυμοτείχου. Συγκεκριμένα το έργο αυτό της υπογειοποίησης του αρδευτικού Ερυθροποτάμου φέρει την υπογραφή του Σταύρου Αραχωβίτη και της κυβέρνησης Αλέξη Τσίπρα. Με την αδράνεια της σημερινής κυβέρνησης κόντεψε να απενταχθει λόγω παρέλευσης 18μηνου. Πήραν παράταση του χρόνου, ελπίζουμε να τα καταφέρουν να προχωρήσουν το έργο μέσα σε αυτό το διάστημα.

Έγινε μία παραγωγική συζήτηση με τον δήμαρχο Σουφλίου, κ. Καλακίκο για έργα υποδομής και ζητήματα αγροτικής παραγωγής, ανάπτυξης και εργασίας. Στο επίκεντρο η Σηροτροφία, το Μετάξι Σουφλίου, η καλλιέργεια μορεώνων και η συνδεδεμένη ενίσχυση -κίνητρο που εισήγαγε ο ΣΥΡΙΖΑ και σήμερα στα σχέδια της κυβέρνησης ΝΔ είναι η κατάργησή της. H περιοδεία ολοκληρώθηκε στο Πολύκεντρο Τυχερού. Όπου συναντήθηκε με εκπροσώπους φορέων αγροτικού τομέα του νομού και αγρότες. επισημάνθηκε στον κύριο Αραχωβίτη το τεράστιο πρόβλημα που έχει προκύψει με το κόστος παραγωγής λόγω της αύξησης των τιμών του πετρελαίου και της ηλεκτρικής ενέργειας.

YouTube player
Αναστασία Γκαρά βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Έβρου αναπλ Τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

Η Νατάσα Γκαρά ανέφερε ότι με μία πολύ ενδιαφέρουσα και παραγωγική συνάντηση στον ΟΛΑ ξεκινήσαμε την περιοδεία μας με τον πρ. Υπουργό Ναυτιλίας ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, Θοδωρή Δρίτσα. Ανάπτυξη του λιμένα, προοπτικές, συνδυασμένες μεταφορές, η σχέση του λιμένα με την πόλη και την τοπική κοινωνία.

Ο Θοδωρής Δρίτσας επεσήμανε την ανάγκη να παραμείνει εμπορικός ο χαρακτήρας του Λιμένα Αλεξανδρούπολης .

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας με την παρουσία της βουλευτού Νατάσας Γκαρά , επισκέφθηκε στην πόλη των Φερών Συνομίλησε και άκουσε τα θέματα των αγροτών, των κτηνοτρόφων και των επαγγελματιών. Συνομίλησε επίσης με φορείς και κατοίκους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική κοινωνία, όπως αγροτικά, ακρίβεια, κόστος παραγωγής, ανεργία, αποψίλωση από υπηρεσίες.

Γκαρά
Νατάσα Γκαρά

Οι 142 θετικές ψήφοι στην πρόταση για την εξεταστική επιτροπή που αφορά τη διερεύνηση της χρηματοδότησης με τη λίστα Πέτσα των ΜΜΕ. Αποτελεί ένα ιστορικό γεγονός για το Κοινοβούλιο και τη Δημοκρατία στην Ελλάδα

Ν. Γκαρά: «Η εξεταστική Επιτροπή θα αποκαλύψει την κυβερνητική χειραγώγηση των ΜΜΕ και τη σπατάλη δημοσίου χρήματος»

Ν. Γκαρά:”Η κυβέρνηση προσπαθεί να χρηματίσει και να χειραγωγήσει την ενημέρωση των πολιτών. Το μόνο κριτήριο για το μοίρασμα των χρημάτων ήταν ο βαθμός φιλικότητας του μέσου ενημέρωσης προς την κυβέρνηση.”


Αρχική